VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Försäkringskassan

Idag ringde en kvinna från försäkringskassan.
…-Hur mår du?
-Jo tack, jag mår bra!…

Sen kom på jag på att hon nog inte frågade av artighetsskäl, så jag räknade upp mina besvär och poängterade hur bra det är för mig att inte jobba fram till förlossningen.

Sen pratade vi om havandeskapspenningen jag fått beviljad. Hon visste inte om det och kunde inte heller se det i sin dator så jag berättade det snällt för henne. Då bad hon mig skicka beslutet (papperskopian) som jag ska få av försäkringskassan till försäkringskassan så att försäkringskassan kan betala ut pengar i juni och juli. De måste ha haft någon managementkonsult på besök under våren som effektiviserat deras arbete.


Kommentarer


  1. Anna 11 maj, 2009 on 19:46 Svara

    hahahaha!

  2. Malin 30 september, 2012 on 16:22 Svara

    Gammalt inlägg men lika aktuellt idag. Och lika roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna