VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En söndag med loppis, träning, regn och Mälarpaviljongen

Vi hade planerat in ett besök på Hornstulls loppis under förmiddagen och promenerade dit träningsombytta efter en sovmorgon till 11. Mycket folk, ganska mörk belysning men absolut värt ett besök! Jag är själv ganska anti begagnade kläder, skor och liknande, tycker mest de luktar lite konstigt. Men jag hade en tanke om att hitta något användbart till bebisen till ett bra pris. Och det gjorde jag! Det bidde en ljusblå joggingoverall i fleece med små öron på luvan och en asnice brun POP overall, perfekt i vagnen till hösten. Totalt 100 spänn! Som hittat som syster Elin uttryckte det! Jag säger: ett kap! Nu blir det tvättmaskin för dem och sen vikas och upp i garderoben och vänta på ägar´n.

Vi följde upp loppisen med ett besök på ett av våra personliga favoritsatscenter Hornstull. På schemat stod rygg och bicepsträning. Jag har ofta ont i ryggen nuförtiden, magen drar liksom fram allt på framsidan så det är skönt att göra övningar för att sträcka ut.

Under promenaden över Västerbron öppnade sig himlen och regnet vräkte ner men, hög sommarkänslefaktor!

Efter en dusch och olivoljeinsmörjning av maggen gick vi ner till vår nya favoritpärla: Mälarpaviljongen. Vi delade på en skagensmörgås på rågbröd till förrätt. Sen erövrade vi jätteburgarna med bacon och stark dressing. (De 20 rödlöksringarna var ett meck att pilla bort!) Som avslutning valde jag en kladdkakebit med grädde och Hans blev missnöjd med sin kaka av snickersvariant.

Allt som allt var det bra mat, solen sken och vi upptäckte att det från vårt bord såg ut som att Högalidkyrkan bara har ett torn.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna