VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nya Lofsan.se

Skärmavbild 2013-09-04 kl. 21.14.14

Äntligen kan berätta att min nya nya blogg nu är färdig och redo för att ta emot er! Denna blogg kommer med stor sannolikhet att tas bort senare i tiden men mer information om hur ni gör med bokmärken och liknande finns på nya Lofsan.se. Klicka på bilden för att komma till den nya bloggen och ändra alla sparade länkar!

Kommentera (3)

Bröllopsspecial

Idag publiceras en artikel hos Bröllopstorget där jag blir intervjuad. Artikeln handlar om hur man på kort och lång sikt kan lägga upp strategin för att skapa den bästa formen i bröllopsklänningen. Jag gillar inte quickfixes men visst finns det grejer man kan styra upp när det bara är några veckor kvar till bröllopet. Det bästa tycker jag är att starta projektet 1 år i förväg och med en smart och effektiv plan lägga upp träning och kost som på lång sikt både är hållbar och greppbar.


Klicka på bilden för att komma till artikeln!

Kommentera (1)

Födelsedag!

Jäjj! 29 bast liksom och still going strong!

Hans firade mig i morse med likadan frukost som vi brukar äta i New York och så fick jag en present; det enda jag önskade mig, nämligen en turbohårfön. Jag är lätt att tillfredsställa. :-)

På fredag firar vi min födelsedag på riktigt med en spahelg i Trosa så fram till dess blir det jobb i gymmet, några möten och ett par träningspass.

Ha en fin dag, det ska jag ha!


Älskar mina nya silvertights från Röhnisch!

Kommentera (21)

Hur botar man ryggvärk?

I Vårdguiden som kom i brevlådan idag finns en artikel om ryggont. Den är riktigt bra på så sätt att den lyfter fram att träning och rörelse både kan förebygga och åtgärda smärtor i ryggen. Många människor jag träffar har problem med ryggen och ofta ont i nedre eller övre delen. Artikeln lyfter också fram hur vanligt det är att smärta i ryggen orsakas av stress, oro och vantrivsel. Jag brukar illustrera just det med att man går och bär på en tung ryggsäck med bekymmer som tynger rygg och nacke.

Om du vill fokusera extra på din ryggträning har jag gjort ett avsnitt på TV4 Nyhetsmorgon där Jessica Almenäs visar tre övningspar/superset för just rygg och axlar. Avsnittet finns HÄR.

Kommentera (6)

Kräftskivehelg

Nu har vi ätit kräftor så att det sprutar ur öronen på oss. I lördags hade vi några vänner och deras barn över på kräftskiva hela kvällen och idag har vi varit hemma hos min mamma tillsammans med två av mina syskon och deras familjer. Mamma hade satsat på flera humrar och massa kalixrom också förutom kräftor, så lyxigt!

Innan kräftskivan var vi i Sickla och shoppade lite. Lilla Baxter fick nya löparskor, knallrosa och supersnabba. Mallig som få demonstrerar han farten för alla. Vi var förbi Fredells också för att titta på tapeter. När vi flyttade in i vår lägenhet hade två väggar fondtapet, den i vårt sovrum är fin men en röd med stora blommor i vardagsrummet är långt i från en tapet jag själv skulle välja. Nu funderar vi på en fototapet med stenar istället. Lite crazy men väldigt snyggt.

I morgon kickar vi igång en ny vecka, min födelsedagsvecka som avslutas med en spahelg i Trosa. Bästa födelsedagspresenten från Hans och min mamma!


Baxters snabba skor!


Det var så varmt och vindstilla att vi kunde sitta ute idag!


Obligatorisk smoothie från Naked Juice Bar i Sickla.

Kommentera (2)

För att få de senaste uppdateringarna