VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Seg morgon!

Sitter ute i min ensamhet och äter frukost. Känner. Ig seg efter den långa gårdagen på Friends Arena, där vi såg One Direction konserten. Var bra konsert även om det var lite för många skrikande tjejer för min smak

Kommentera

Godmorgon!

turina

Godmorgon, idag jobbar jag hemifrån :) Inte dumt att sitta ute i skuggan och jobba en sådan här solig dag. Sitter och väntar på att dom ska släppa biljetterna till AIK:s hemmamatch mot GNK Dinamo Zagreb på måndag. Blir säkert en känslosam match men ändå fint.

Idag tänkte jag ta några timmar ledigt, ska på konsert i kväll med dottern och hennes kompis på One Direction konserten i Friends Arena. Ska faktiskt bli riktigt kul att se dom, även om jag mer längtar till Bon Jovi konserten för min del :)

Men tjejerna ser fram emot det, har längtat så länge.

Ha en trevlig Kristi Himmelfärd nu, hoppas att vi alla får lite sol på oss (även om metrologerna lovade regn :( )

Kommentera

Blogg!

Läste precis en annan blogg som jag tycker mycket om, Matplatsen. Hon skrev att hon får många mail från folk som tycker illa om att hon tjänar pengar på sin blogg. Förstår inte varför folk ska vara så avunsjuka på andra som lyckas. Alla tidningar man läser, nästan allt på tv har reklam så varför inte en blogg! Sedan är ju bloggen helt gratis om man jämför med tidningar och digital tv!

Nej, stå på er som kan leva på eran blogg. Dom som skriver är bara avunsjuka för att ni har lyckats :)

 

Kommentera

God morgon!

Eller förmiddag kanske man ska sägga. Känner att jag har träningsvärk idag, efter min löprunda igår. Nu är jag på G!! Var ute och sprang min runda på 5 km för 3 gången i går, inte illa för att vara mig.

Idag blir det gymmet på hemvägen. Känns som jag är på gång med träningen, sedan får man hoppas att det ger resultat också. Vore inte dumt med 1-2 storlekar mindre till semestern :)

Ikväll blir det fotboll på tv, ska se på AIK:s match mot Göteborg. kommer att bli känslosamt då det är första matchen utan Ivan Turina. Känns fortfarande helt otroligt overkligt att han är borta, så jätte tragiskt det som hänt.

 

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna