VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mrs Opinion!

God eftermiddag, sitter här och tänker lite. Vad jag verkligen kan önska att jag hade eget företag många många gånger. Dock vet jag inte om det är så kul som alla försöker få det att framstå? Vi har lite vänner som har eget och det är otroligt mycket jobb med papper, skatter, moms och hela faderullan. Men samtidigt tänker jag, alla som driver bloggen som ett företag, hur kul kan inte det vara. Det skulle ju vara en dröm, att få blogga som jobb. Jag älskar att skriva, älskar internet, älskar att läsa andras bloggar och inspireras samt inspirera. Skulle kunna ta kurser för att bli en bättre bloggerska om det bara fanns. Jag vill verkligen inte blogga för att jag ”måste” eller känna mig tvingad till för att få läsare. Jag startar denna blogg för att jag älskar att skriva meningsfulla tankar och även meningslösa inlägg, ytligt och djupa tankar.

Undra vad som krävs för att växa, vad som krävs för att nå gränsen att starta eget på bloggen? Att få sitta och surfa hela dagarna, vilken dröm. Dock skulle jag vilja få säga mer av min mening….

Vad säger ni:

Vad gillar ni och inte gillar från en blogg?
Får man vara som Elaine, Blondinbella, Lady Dagmer och många andra som säger sin mening?
Föredrar ni hellre ödmjuka som bara är snälla och exemplariska som underbara Evelina-HappilyEverAfter och Hanna Graaf med flera?
Jag är en person som har mycket åsikter, starka åsikter och många tankar. Jag har mitt sätt att se på saker och ting, tror på min egna åsikt och även om alla får tänka som dom vill såklart, så är jag den som tycker att jag ser på saker och ting väldigt logiskt. Jag är temperamentfull, stark, ärlig som få och ganska hård. Men ändå väldigt lojal, ställer alltid upp, tipsar, ger råd och vägleder gärna. Jag älskar att hjälpa folk, jag älskar att finnas tillhands och vägleda så gott jag kan.

Vågar man skapa en blogg mer ut av MIG? Mer av mina åsikter? Mer av mina tankar? Än så länge har jag hållit mig tillbaka inom vissa tankar. Vågar jag släppa loss ”Diana Mrs Åsikt”?!

=)

Kommentera

Smoothiemixer?

Jag läste inne hos Blondinbella att hon gått bananas angående smoothie och gör dom varje dag. Roligt nog så har jag en likadan period. Jag har fått fnatt och lever numera på smoothie! Det är så galet gott, går så snabbt att göra och går att experimentera hursomhelst. Jag har ofta i havre på morgonen så att jag får i mig en redig frukost och kan stå på den fram till lunch. Har ofta halv banan eller så kör jag med jordgubbar, blåbär och/eller hallon i. Har även spirulina som ska vara jätte bra för kroppen (lite piggare av den). Ja jag mixar i det mesta och testar mig fram. Men jag har ingen mixer och börjar bli sugen på att införskaffa mig en bra smoothiemixer. Jag har just nu bara en stavmixer då vår gamla riktiga mixer gått sönder.

Någon som har några tips? 😊

Kommentera

Hej världen!

Välkommen till Allt för föräldrar. Det här är ditt första inlägg. Ändra eller ta bort inlägget och börja sedan att blogga!

Kommentera (1)

    För att få de senaste uppdateringarna