Världens finaste respons

Nu har det gått en vecka sedan jag skrev inlägget om hur Astrid har det i skolan och er respons har varit helt fantastisk. Jag vill, med hela mitt hjärta, säga TACK för alla kommentarer, meddelanden, delningar osv. Ni ger mig hopp om framtiden och det känns skönt att inte vara ensam i en sån här situation. Samtidigt skrämmer det mig att så många behövt gå igenom samma sak.

Jag kontaktade rektorn, igen, för en vecka sedan och väntar fortfarande på en återkoppling. Har ställt ett ex antal frågeställningar som jag vill ha svar på. Bland annat om de informerat de andra barnens föräldrar. Annars är jag själv inte sen att göra det. Jag har också ställt frågan varför. Varför ingen kontaktade oss när hennes skor blev dyngsura exempelvis. Och jag har låtit henne veta att om någonting liknande någonsin händer igen tvekar jag inte en sekund på att ta detta längre.

Jag är förmodligen den där dryga mamman man turas om att prata med eller helt enkelt undviker för att hon är så rätt på. För det är jag och det kommer jag fortsätta vara. För Astrid.

One thought on “Världens finaste respons

  1. Jag skulle starkt råda till att byta skola om det fortsätter. Mobbare brukar aldrig sluta och det brukar bara eskalera. De söker runt efter personer som de känner är osäkra, snälla och inte kan försvara sig, eller de som redan är utsatta och ensamma. Blev själv mobbad hela grundskolan både verbalt och fysiskt så jag varken orkade eller vågade gå gymnasiet för jag mådde så dåligt. Fick sen inget jobb och mådde allt sämre och blev till slut sjukskriven och sen förtidspension, just för återkommande nedstämdhet över hur mitt liv varit. Nu blir jag kränkt, dömd, mobbad och hatad av alla för det också och är fortfarande ensam och helt utstött. Inget har brytt sig varje gång det drabbat mig i mitt vuxna liv heller och jag aktivt bett om hjälp och stöd.

    Jag önskar vi levde i en värld där man hellre bedömde andra för hur man är som person och behandlar andra. Istället för status och framgång och hur högt upp man har kommit med alla medel, oavsett hur många man har trampat ned på vägen, som det är nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *