Glamouröst mammaliv

Instagram, Facebook, bloggar, media. Överallt finns bilder på små lyckliga barn. Bilder på familjen perfekt. Jag själv tillhör en av dem som gärna laddar upp en puttinuttig bild på Astrids små klänningar eller skriver om hur lyckligt det är att vara en familj. Och det är det, oftast. Men bakom allt det där finns en sida vi aldrig visar.

Jag undrar hur ni andra med söta bebisbilder mår? Är ni så lyckliga som det låter? I så fall, njut! Om inte, vem försöker ni lura? Hur lyckas ni hålla era nya bebiskläder rena? Kan era barn aldrig vara ledsna? Själv hinner jag bara ta på Astrid rena kläder innan det är dags att byta igen så att den sura kräklukten inte ska synas genom kameran.

Och hon kan vara ledsen! Idag har jag tagit extra långa omvägar med bilen av den anledningen. Magen bråkar med henne och hon skriker rakt ut för att det gör ont, men i bilen somnar hon direkt. Därför spenderade vi även kvällen i bilen. Efter fyra timmar klev vi innanför dörrarna till vårt hem med en relativt lugn Astrid i bilbarnstolen.

Många utav er sitter nog och tänker att den där Elin verkar vara en sjujävla bitter person.
Eller kanske drar ni en lättnadens suck för att ni känner igen er? 

Hur som helst: Jag älskar min dotter mer än något annat,
men mammalivet är inte alltid så jävla glamouröst som det ser ut
. /Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *