Eventuellt ett utomkvedshavandeskap

Imorse hade jag blivit ombedd att komma tillbaka till kvinnokliniken på uppföljning redan 07:30. Jag skulle vara fastande och fick lämnade prover samt träffa läkaren som ville lägga in mig redan i tisdags. Den diskussionen vann jag. Idag vann han. Jag blev inlagd i väntan på titthålsoperation då det fanns starka misstankar om ett utomkvedshavandeskap. Mina värden stiger käpprätt uppåt men man hittar ingen viabel graviditet i livmodern. Och ja, för er som inte läst mellan raderna. Vi är alltså gravida igen men lyckan verkar inte vara särskilt länge.

Just nu försöker jag få dagen att gå. Jag pluggar, gråter, pratar, vilar. Och tar en timme i taget. En minut i taget när en timme känns för övermäktigt.

3727D434-017C-4642-A8F0-24D02DF1065C

UPDATE! Jag fick rulla ner på operation strax efter klockan 17 i eftermiddag. Kom tillbaka till avdelningen efter 20:30 och försökte få i mig något att äta. Det gick inte och vips kände jag hur jag började blöda. Med tanke på allt lugnande och smärtstillande dom tryckt i mig fanns inte en chans att jag kunde stå på mina ben. Så jag fick renbäddat, rena kläder och nytt skydd i sängen. Två personal som vänder och tvättar en 30 årig kvinna. Jag har aldrig i mitt liv känt mig så utlämnad och liten som innan, under och efter operation. Men personalen har varit helt fantastisk. Jag är verkligen tacksam ❤️

AF0BAF32-1EB0-45D7-BD3F-AFBE3251B328

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *