Livets söta och bittra mitt i livet.

Knäckig Bananpaj

Onsdag och jag är konstant sötsugen! ÄLSKAR fika nå så förbannat. Det sitter i sen jag var liten, då kunde jag göra en muffinssmet när jag kom hem från skolan för att sen baka 4 muffins och sen äta upp resten av smeten med sked 🤣

Men nu tänkte jag iallafall tipsa om en bananpaj som blir sådär fruktansvärt god.

Här kommer receptet:

  • 5 st mogna bananer.
  •  0.5 dl sirap
  • 2 dl dinkelmjöl
  • 1 dl socker
  • 0.5 tsk salt
  • 100g rumsvarmt smör

Skiva bananerna och lägg i en smörad pajform. Blanda ihop ingredienserna till smulpajen, en gaffel brukar funka bra. Häll den sen över bananerna och skicka in i ugnen på  200° i ca 20 min. Eller tills den fått fin färg.

IMG_20190824_182612_265

Fortsätt fin eftermiddag till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *