image

image

(Obs, gårdagens schema)
Jaaa nu blir det mycket med Baren hit och dit, men det är ju faktiskt vad som händer i mitt liv just nu.

Kort info om programet så att ni som inte tittar hänger med.
Vi är 8st deltagare som ska driva en bar och samtidigt bo i en lägenhet ovanför. Vi blir filmade överallt och man kan kan se 24/7 på tv4 play.
Vi är två olika grupper A-laget och B-laget. A-laget är dem som sitter säkert och kan inte bli utröstade. B-laget riskerar jämt att åka ut, vi vet inte hur och inte när.
Tittarna kan styra vad som ska hända i baren genom att hashtagga #jagstyrbaren, de kan styra hur vi ska röstas ut, dom kan styra uppdrag eller utmaningar, aaah dem kan styra allt.

Kortfattat vad som har hänt tidigre.
Första tävlingen var genom våra sociala kanaler, de 4 som fick flest likes bildade det första A-laget, det blev jag, Aina, Andre och Fredrik. Vi fick i uppdrag att rösta ut en deltagare i B-laget, vi valde Gurkan. Tittarna gillade inte valet och styrde tillbaka Gurkan. När Gurkan kom tillbaka så fick han byta plats med någon i A-laget vilket betyder att han fick välja en som skulle ner till B-laget. Gurkan valde mig och jag fick byta ner till B-laget. Samma natt så fick A-laget rösta ut en till deltagare från B-laget och dem valde Rodney, som tyvärr fick lämna oss. Igår kom det in en ny deltagare, Felicia, hon kommer in som nattklubbschef. Hennes makt var att få skaka om i lagen och bilda helt nya A och B-lag. Felicia gick på magkänsla och dem hon gillade men påstår att hon inte tänkte på att B-laget riskerar att åka så Jag Andre och Fredrik bildade ett nytt B-lag som Felicia valt. Nu fick vi ett meddelande att Felicia ska ikväll rösta ut någon.

Alltså fan, jag gillar inte att vi ska spela ut varandra så här, jag vill ju inte vara dum mot någon… Jag trodde att tittarna skulle rösta ut, men så var det ju inte. Jag hoppas såklart inte att jag åker ikväll och förhoppningsvis så gör jag inte det. Felicia sa att hon inte vill rösta ut mig men vem vet.
Ässsh nu ska jag bara fokusera på att ha kul, åker jag ut så blir jag ledsen men då är det bara att gilla läget.

Love, Ellinor

Lämna en kommentar