10818917_10152824144415630_1762165056_n

Vill du vara allmänt fin? då tycker jag att du ska prova dessa Beauty Pearls från Swiss Clinic. De här tabletterna hjälper dig att få fina naglar, fin hy, finare hår, aaah finare av allt skulle jag säga 😛 hehe. Och vem vill inte pusha och visa det absolut bästa av sig själv?  jag gillar att känna mig vacker så jag ger Beauty Pearls en chans och redan känns den bättre, som om jag har fått en liten ”lyster” över hela  mig och det kan jag säga gör stor skillnad.

Ni hittar mer info om hur det fungerar HÄR

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Ninni

  Är du och Kevin fortfarande ihop?

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Hejsan Ninni!
   Jaa jag och Kevin är fortfarande ihop. Vi bor tillsammans nu också så vi är super kära! 😀 hehe <3

   URL:

Lämna en kommentar