VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KÄNNS SÅ BRA

Hej känns så kul att kunna skriva lite härinne igen.. (har under de senaste 2 veckorna bloggat ikapp sen i augusti.. Har ju trots allt gjort detta i över 6 år.. Haha det kan man inte tro va? Stavar ju fortfarande som en kratta och sär-skriver ALLT.. Men men har ju fram tills nu suttit typ dag och natt med C-uppsatsen från i augusti och när man sitter och skriver hela dagarna så fanns det så lite ork och inspiration kvar att skriva här också.. + att mitt liv kännts så himla tråkigt + att jag gillar ju att fota inredning här hemma och i början av hösten fick jag nån typ knäpp.. hehe sålde typ allt vi äger.. och det har varit så fult, kalt och tomt här hemma.. Vidrigt beslut att göra det på hösten när man ska vara inne och mysa.. hehe.. Men massa nya fina möbler är beställda och kommer bli levererade här de närmsta veckorna! Såå pepp på att få ett riktigt hem igen.. Känns typ som att vi flyttat fast vi bara bott i ett flytt kaos (låter mysigt va?) Har nog aldrig rensat så mycket som jag gjort den senaste veckan. Ska ut på praktik nästa vecka och har reagerat på detta på samma sätt som när jag va gravid, hehe ALLT måste vara klart innan praktiken börjar.. Har ju en tendens till att alltid ha det städat och fint men kaos om man öppnar garderober och skåp.. Men nu börjar det ordna upp sig!

Här står jag varje dag och tittar när barnen går hem från skolbussen…

IMG_2960

Kommentera

HALLOWEEN 2020

Låt mig presentera årets halloween bild! (Family clown edition!)

Det blev ju ingen Halloween fest när dom nya restriktionerna kom så vi skickade halloween kort istället! Sen har vi varit och tänt ljus på gravarna till våra finaste änglar och haft en lugn skön helg…
8ACDE26B-7757-4E4D-821B-130E7CCDC1BD

IMG_2575

IMG_2583

Haha asså Kiwi på denna bilden… Lika söt som obehaglig.

Kommentera

NEWPORT HOME

I samarbete med Newport home!

Todilooo

Vill bara kika in och tipsa er om att fram tills på söndag så har Newport home anniversary sale med 20-50% på hela deras sortiment! Som ni vet så älskar jag ju newport och har samarbetat med dom många många gånger och ja typ allt fint jag äger är ju köpt hos dom!  Som t.ex. vaserna på bilden, underlägget och den magiska pläden!

Kika in här och se om du hittar något fint eller en tidig julklapp till någon:-) 

DSC_0555

DSC_0570

DSC_0553

Kommentera

YSL-event

Todilooo

Idag så var jag på ett så himla trevligt event som Alexia höll i för ysl! Fick massa sminktips och lyckades för 1a gången med ögonskugga, det är ju så snyggt men har det aldrig för jag är så dålig på att få det snyggt men nu kommer jag absolut våga testa fler gånger!!!
IMG_1245

IMG_1247

HUR fint set kjol och tröja från gina tricot!

IMG_1243

IMG_1139

IMG_1155

Kommentera

MINA BÄSTA AMERICAN PANCAKES

 

3dl vetemjöl

2,5 tsk bakpulver

2msk strösocker

1tsk vaniljsocker

0,5tsk salt

2,5dl mjölk

1ägg

+ smör att steka i!

mixa allt i en mixer och stek i mycket smör! (vill man ha dom perfekt runda kan man som jag fuska med en pepparkaksform! IMG_0808

 

Kommentera

För att få de senaste uppdateringarna