VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KÄNNS SÅ BRA

Hej känns så kul att kunna skriva lite härinne igen.. (har under de senaste 2 veckorna bloggat ikapp sen i augusti.. Har ju trots allt gjort detta i över 6 år.. Haha det kan man inte tro va? Stavar ju fortfarande som en kratta och sär-skriver ALLT.. Men men har ju fram tills nu suttit typ dag och natt med C-uppsatsen från i augusti och när man sitter och skriver hela dagarna så fanns det så lite ork och inspiration kvar att skriva här också.. + att mitt liv kännts så himla tråkigt + att jag gillar ju att fota inredning här hemma och i början av hösten fick jag nån typ knäpp.. hehe sålde typ allt vi äger.. och det har varit så fult, kalt och tomt här hemma.. Vidrigt beslut att göra det på hösten när man ska vara inne och mysa.. hehe.. Men massa nya fina möbler är beställda och kommer bli levererade här de närmsta veckorna! Såå pepp på att få ett riktigt hem igen.. Känns typ som att vi flyttat fast vi bara bott i ett flytt kaos (låter mysigt va?) Har nog aldrig rensat så mycket som jag gjort den senaste veckan. Ska ut på praktik nästa vecka och har reagerat på detta på samma sätt som när jag va gravid, hehe ALLT måste vara klart innan praktiken börjar.. Har ju en tendens till att alltid ha det städat och fint men kaos om man öppnar garderober och skåp.. Men nu börjar det ordna upp sig!

Här står jag varje dag och tittar när barnen går hem från skolbussen…

IMG_2960


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna