VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gammelmormor Gullborgs pannkakor

Här kommer receptet på det godaste pannkakorna som finns! Min älskade mormors pannkisar som barnen säger… Hon somnade ju in i sommars, och jag börjar tro att tårarna för saknaden av henne aldrig kommer ta slut har nog gråtit nästan varje dag sen i Augusti och det knäppa är att utan att äns prata med varandra eller se varandra så är jag och Kiwi som sammankopplade vet inte hur många gånger jag t.ex. suttit själv ute i soffan på kvällen och tårarna bara rinner hejdlöst tyst ner för kinderna och samtidigt så hör jag tok gråt och skrik från Kiwis rum för hon skriker efter gammelmormor exakt samtidigt… Går inte att förklara med det är en så konstig och fin känsla varje gång det händer… Vi delar den sorgen på ett sätt som inte riktigt går att förklara.. <3<3<3

Bästa pannkakorna!

8dl mjölk

4dl mjöl

2ägg

2msk socker

en nypa salt

Mixa i mixern till en slät smet stek i lite för mycket smör!

DSC_0953

DSC_0941

DSC_0969

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna