VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTTIGA CHOKLADBOLLAR utan nötter

Todiloooo sista dagen på julovet för min del… Idag har vi bakat dessa magiskt goda chokladbollar,köpt blommor och åkt skriskor  och påbörjat att lägga ett 1000 bitars pussel.. FY fan vad jobbigt haha vi höll på i 2 timmar och satte ihop typ 20 bitar…

HÄR ÄR RECEPTET PÅ CHOKLADBOLLARNA!

𝟥𝘥𝘭 𝘩𝘢𝘷𝘳𝘦𝘨𝘳𝘺𝘯
𝟥/𝟦 𝘥𝘭 𝘬𝘰𝘬𝘰𝘴𝘰𝘭𝘫𝘢
𝟫𝘴𝘵 𝘥𝘢𝘥𝘭𝘢𝘳
𝟣,𝟧 𝘮𝘴𝘬 𝘳𝘢𝘸𝘬𝘢𝘬𝘢𝘰
𝟣/𝟤 𝘵𝘴𝘬 𝘴𝘢𝘭𝘵
𝟤,𝟧𝘮𝘴𝘬 𝘬𝘢𝘧𝘧𝘦
+𝘬𝘰𝘬𝘰𝘴 𝘢𝘵𝘵 𝘳𝘶𝘭𝘭𝘢 𝘥𝘰𝘮 𝘪

𝘔𝘪𝘹𝘢 𝘥𝘢𝘥𝘭𝘢𝘳, 𝘴𝘢𝘭𝘵, 𝘩𝘢𝘷𝘳𝘦𝘨𝘳𝘺𝘯 & 𝘬𝘢𝘬𝘢𝘰 𝘵𝘪𝘭𝘭𝘴 𝘥𝘦𝘵 𝘴𝘦𝘳 𝘶𝘵 𝘴𝘰𝘮 𝘮𝘫𝘰̈𝘭 𝘵𝘺𝘱.. 𝘉𝘭𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘴𝘦𝘥𝘢𝘯 𝘮𝘦𝘥 𝘬𝘢𝘧𝘧𝘦𝘵 & 𝘬𝘰𝘬𝘰𝘴𝘰𝘭𝘫𝘢 (𝘬𝘰𝘬𝘰𝘴𝘰𝘭𝘫𝘢 𝘴𝘬𝘢 𝘪𝘯𝘵𝘦 𝘷𝘢 𝘴𝘮𝘢̈𝘭𝘵 𝘶𝘵𝘢𝘯 𝘴å𝘥𝘢̈𝘳 𝘷𝘪𝘵 𝘴𝘰𝘮 𝘥𝘦𝘯 𝘦 𝘪 𝘣𝘶𝘳𝘬𝘦𝘯..) 𝘳𝘶𝘭𝘭𝘢 𝘵𝘪𝘭𝘭 𝘣𝘰𝘭𝘭𝘢𝘳 & 𝘴𝘦𝘯 𝘪 𝘬𝘰𝘬𝘰𝘴𝘧𝘭𝘪𝘯𝘨𝘰𝘳𝘯𝘢🙌🏻🥥🙌🏻 𝘨𝘰𝘥𝘢𝘴𝘵𝘦 𝘫𝘢𝘨 𝘯å𝘨𝘰𝘯𝘴𝘪𝘯 𝘨𝘫𝘰𝘳𝘵 ( & 𝘫𝘢𝘨 𝘩𝘢𝘳 𝘵𝘦𝘴𝘵𝘢𝘵 𝘮ååååå𝘯𝘨𝘢 𝘯𝘺𝘵𝘵𝘪𝘨𝘢 𝘤𝘩𝘰𝘬𝘭𝘢𝘥𝘣𝘰𝘭𝘭𝘴 𝘳𝘦𝘤𝘦𝘱𝘵)😅

Blir smeten lite lös så ställ i frysen en liten stund så går det lättare att rulla (förvara i kylen)


DSC_0225

DSC_0188

Asså dessa HELT SJUKT GODA!!!!

DSC_0226

Kär i buketten jag unnade mig själv idag.. Sista dagen på julovet för min del..  Barnen börjar på torsdag.. Vi har haft ett himla mysigt julov men det ska bli skönt att komma tillbaka till rutiner igen.. Har ju typ haft en fritids verksamhet här hemma hela lovet.. Det ska fixas lunch mellis middag till barnen + deras kompisar.. .. Känns som jag bara stått i köket typ..  Så i morrn kommer jag vara helt själv för 1a gången på några veckor.. Kommer väl sova som en stock på alla föreläsningar i morrn.. hehe

DSC_0224

DSC_0229

Tips om du köper blommor med silkespapper runt om.. .. Sätt blommorna i en mindre vas i en större vas och sätt silkespappret runt den mindre vasen… Tycker det blir så fint!

 


Kommentarer


  1. Annelhi 7 januari, 2020 on 18:57 Svara

    Åh så fint och mysigt ni har det!
    Måste göra dessa chokladbollar, tack för inspiration.
    Nu vill jag fråga var du har köpt fina kakfatet med händerna??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna