VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Juldukningen…

Todiloooo!! Mitt I allt julstök

Asså jag kan ju ha Världens underbaraste vän (Lina)… Som kom och hämtade mig igår körde mig till mataffären hade gjort lista på allt som skulle handlas handlade allt och sen har hon hjälp mig att fixa med ALL julmat!! Rullat köttbullar gjort Janssons (fast i år blev det en Wallgren i stället).. Hehe fick recept av min kompis Angelicas mamma dom heter Wallgren i efternamn och dom har rimmad lax i sin jannson i stället för ansjovis och omg såååå mycket godare!!! Sen har hon gjort Skagentårta och typ 100 mer saker och allt är ju såklart lagat till perfection… Så tacksam för denna hjälpen så det kan knappt beskrivas i ord! Så jag har helt otroligt redan börjat med juldukningen.. (som alla andra år gjorts i sista sekund)  Ska bara hämta extra borden och duka för 18 istället för 8…

IMG_0504

DSC_0503


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna