VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIXAT INLÄGG

Asså dessa små nisse dörrar är ju bland de gulligaste jag sett! En liten extra sak som skapar lite extra magi över julen.. Jag köpte detta kit förra året på rusta men har målat om allt från rött till ljusgrått.. Våran lilla nisse vi har här hemma.. Han flyttar sin dörr när barnen inte skött sig (så dom tror han har flyttat till ett annat hem i stället) Så när dom är snälla så ploppar dörren upp på ett nytt ställe någonstans… Åh har dom varit riktigt snälla så kanske det ligger en liten överraskning utanför dörren… i lördags så låg det en stor överraskning utanför nisse dörren… Min svägerskas syster kör Birka cruises båten så hon hade ordnat men en liten julkryssning för halva släkten och det bästa av allt.. Så fick barnen följa med till mannöverbryggan där dom kör båten Asså Louie var ju mer än överlycklig .. DSC_0998

DSC_0985

 

DSC_0997 2

DSC_0978

DSC_0983

FRÅN BÅTEN…

IMG_9877

IMG_9855

IMG_9811

IMG_0904

IMG_0895

TJEJMIDDAG

När vi kom hem från båten så hade jag mina klasskompisar här på middag och julmys! Vi har ju haft praktik i 13 veckor och knappt träffats på hela hösten så saknat ihjäl mig efter dom!!

IMG_9935

Middagen fick bästa foodora stå för.. Veganska hamburgare vegansk pizza tonfisksallad och några vanliga pizzor också!

Tack livet för att dessa 6 kom in i mitt liv!! <3<3

 

IMG_9924

IMG_9926

Sen hade jag bakat saffranskakor med hallongrädde en vanlig och en vegansk variant..

IMG_9938

Åh igår morse så var det dags för något så litet men för oss jätte stort.. Fick en akut operations tid i torsdags och blev helt chockad när sjuksköterskan i telefonen sa att han skulle opereras… VA?? Opereras sa jag, han har ju fått remiss till er för att ta bort vax i öronen??? Ja sa hon men så små barn måste sövas så det räknas som en slags operation.. Louie har ju sina hörapparater i hela tiden och då bildas det mer vax och nu på senaste så har vi tyckt att han hör så mycket sämre. Så när vi var hos öronläkaren sist så upptäckte hon att det var hur mycket som helst i öronen… Läkaren som tog bort det igår sa att det var så mycket så det säkert dragit ner hörseln 15-20 decibel.. Vilket är mycket när man redan hör dåligt.. Louie var så duktig satt helt lugnt i mitt knä när dom sövde honom med masken.. Sen  efteråt var han väldigt svårväckt  så dom fick ge honom lite sockerdropp och då piggnade han på sig efter nån timma…

IMG_9944

IMG_9946

IMG_9953

IMG_9990

När han piggnat till lite fick han en cola glass och sen åkte vi hem.. Väl hemma var det som att stress min kropp släppte och både jag och Louie somnade och sov i 5 timmar Sover knappt så länge på natten… Så tror min kropp behövde det… och jag märker redan stor skillnad han hör så mycket bättre nu! Så skönt!!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna