VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GLASS med favorit ingridienserna

Todiloo!!

Ni verkar tycka att jag stavar och ( sär skriver) 😉 lite väl mycket här i bloggen. Så ska absolut försöka bli bättre på det! Vet inte hur det kommer sig, men jag vill särskriva ALLT hela tiden.

Har delat receptet till denna magiska smoothie mix många gånger HÄR är ett inlägg från 2014 där samma recept delas! Haha så roligt och titta på gamla blogginlägg hur jag fotade då och så. Kan ju säga att jag blivit lite bättre med åren ändå.. hehe! Hur som helst så finns det enligt mig och mina barn inget godare smoothie recept än detta och denna gång frös jag in dem så det blev små tjusiga glassar av det.. PERFEKT FREDAGSMYS!!

DSC_0776

DSC_0782

DSC_0789

DSC_0688

1-2 bananer en burk kesella vanilj ca 2 dl vanilj yoghurt och sen lingon och kardemumma efter smak, Så kan man ju bara välja om man vill göra glass (3tim i frysen) eller smoothie av det! ( formen är från södersgourme! )

DSC_0689

DSC_0691

DSC_0693


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna