VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KLADDKAKANSDAG

Todiloo

står och fixar håret och ska strax i väg på ett event och sen blir det 5 kvällen trad på Danderyds sjukhus och praktiken… I dag är det kladdkakansdag!! wihoo jag testade att göra Camillas no bake kladdkaka en gång och kommer aldrig någonsin att baka någon annan en denna!! Receptet finns i hennes bok baka utan ugn!! och hittade inte receptet på hennes blogg men det fanns här om nån är nyfiken!! Jag använde nicks underbart  goda sockerfria choklad i min:-)  till topping så vispade jag 5 dl grädde blandade i 1/2 burk karamelliserad mjölk och 2 msk kakao Asså sååå lyxig och helt sinnessjukt god!!!!!  just de toppade med hallon och lite riven mörkchoklad!!DSC_0517

Det som blev kvar i burken av den karamelliserade mjölken spritsade jag ut som piff på tårtan!

DSC_0513

hallon fyllda med karamelliserad mjölk

DSC_0583

Asså Camilla är ett bak geni denna kakan är Såå perfekt på alla vis!!!

DSC_0578

DSC_0546

DSC_0568

DSC_0570

DSC_0502

Asså ja jag tjatar men den är lixom Såå krämig och ingen hård kant någonstans!! MUMS!!!

DSC_0504

DSC_0505

 


Kommentarer


 1. Caroline 13 november, 2019 on 17:25 Svara

  Gjorde du din kladdkaka på bara hackad choklad, karamelliserad mjölk, grädde och kakao och inte de andra ingredienserna?
  Jag bakade enligt receptet du länkade och min liknade inte alls din. Så gick tillbaka nu och såg vad du skrivit! :)
  / Carro

  • lisaabefelt 20 november, 2019 on 19:38 Svara

   Hej åh vad roligt det har jag och min pappa byggt googla lisa Lanefelt barbie hus så kan du se hur vi gjorde! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna