VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HALLOWEEN!!!!!

Vilken helg det blev ändå efter förra veckan som inte går till historien som världens roligaste direkt..

I fredags så startade dagen med att jag mötte upp min svägerska och vi gick och kollade på massor med färgprover till deras nya hus de fått tillträde till dagen innan.. Det kommer bli så fint när allt är klart!! Sen tog jag och min lilla barnaskara bussen ut till Norrtälje där vi åkte hem till Angelica för sleepover och halloween mys / fest dagen efter… Vi skar ut pumpor och bakade och barnen lekte och ja vi hade en sååååå sjukt mysigt!! Sen kom N dit och hämtade oss då åkte vi hem till min mormors hus som numera är så tomt utan henne, Louie förstår inte riktigt och går fortfarande runt och letar efter henne när vi är där.. Älskade älskade lilla mormor inget är sig likt utan dig i världen.. Vi fikade hemma hos henne och sen promenerade vi bort till kyrkogården och tände ljus… Så sorgligt och vackert när man ser alla tusentals ljus brinna vid alla gravarna..

Sen avslutade vi med att åka på ytterligare en halloween fest har nog aldrig firat halloween så mycket som i år riktigt roligt! och igår så var jag tvungen att vara på praktiken.. Att börja 07,00 en söndagsmorgon va väl inte det roligaste direkt men dagen tickade på fort och sen på kvällen så åkte vi till farmors grav på skogskyrkogården…

Det är så fruktansvärt tomt utan dom vi åkte ju dit flera gånger i veckan till både farmor och mormor och man saknar dom inte mindre eller blir mindre ledsen för att båda två blev närmare hundra år jag och barnen gråter fortfarande flera gånger i veckan för vi saknar dom så mycket.. Kiwi lämade några gosedjur hemma i mormors hus så ska vi åka dit och hämta dom om några dagar hon säger att hon sover bättre om det luktar mormor om hennes mjukis djur.. Så det brukar vi göra några gånger i månaden.. Så mysigt och pussa henne godnatt på kvällarna och så doftar det mormor!!! <3<3<3<3

IMG_5225

Årets Halloween bilder!!  På våran lilla cirkus!!

DSC_0359 2


DSC_0350 2

Sydde Kiwi och Louies dräkter tycker dom blev ganska fina!

DSC_0358

Och asså HUR bra är inte Pluto som lejon?? haha gulligaste ever!!

DSC_0344


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna