VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

12 ÅR!!!

Todilooo

Ligger i sängen och kan absolut INTE somna!! Såå nervös för min nya praktik jag ska börja på i morrn.. Ska vara på Neurologen på Danderyd ska bli väldigt spännande!! Kommer vara där i 5 veckor och schemat ja det var väl ingen dröm direkt kommer jobba kväll hälften av passen.. Så dom dagarna kommer jag inte äns träffa barnen.. Vilket känns så sorgligt..  Det kommer bli tufft för mig och N att få ihop allt med hämtning och lämning mm… Men kommer också bli roligt såklart!

Idag firade jag och N 12 år tillsammans asså 12 år det är sjukt länge vi träffades när jag var 19.. så sjukt.. Jag är tillsammans med världens bästa men också världens mest oromantiska man.. Så det var ingen ingen överraskning att när jag i morse fixat mysfrukost och säger grattis på 12 års dagen älskling.. Möttes av en blick som typ ville sjunka genom jorden .. -Ähh oj ja det va ju idag ja…  Men oj så snabb han var på att snabbt fixa nått gulligt så blommor och ballonger fick jag!  Jag hade bakat varsin liten bakelse och sen blev det lite bubbel till det!
DSC_0924

DSC_0907

DSC_0915

DSC_0946

DSC_0943

Men det blev inte mycket till firande kan jag säga..  slutade väl lika bra som denna fotograferingen.. typ världens mest oromantiska dag hehe men vi får gå ut på en date night nån annan dag när det inte är 1000 andra saker som händer.. hehe det viktiga är att man är glad och kär tycker jag!


Kommentarer


  1. Matilda 14 oktober, 2019 on 15:20 Svara

    Så fint att ni fortfarande är så kära men HUUUR kan du acceptera att han inte vill gifta sig med dig när du vill det så gärna haha… Hade fått spel… Ni borde gift er för 10 år sedan. Ni har 3 barn ihop!! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna