VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Louie 3ÅR

Åhh idag fyllde våran minsting 3 år jag vet inte varför men varje gång barnen fyller år så tänker jag alltid så mycket på vad som hände just den dagen dom föddes så mysigt tycker jag! Inget gick riktigt som planerat.. Hade beställt 2 stora presenter som inte han komma så på morgonen fick han några små presenter bara, inslagna i alldeles förstora men fina paket!! Han vaknade tidigast av alla och när jag fixat frukost ”tårtan” som bestod av salami ägg och hallon ( hans 3 favoriter) Han avskyr ju allt sött och kräks ju typ av allt jag bakar.. haha så det fick bli en lite annorlunda födelsedags tårta! När vi skulle gå in och sjunga så gallskrek han.. Han blev så ledsen när jag bad honom gå in på sitt rum för vi skulle gå in och sjunga.. Sån fail men sen blev han glad när han fick paketen..

Sen så lekte han med dom små få presenterna han fick… Medan vi fixade inför kalaset.. Kl 14 så kom alla gästerna och Louie var så gullig sprang och öppnade dörren och tog emot paketen och la på present bordet.. och sen när alla hade kommit och vi hade fikat så var det present öppning. Aldrig sett ett barn som blev överlycklig utav varje present så himla gulligt!

DSC_0785

DSC_0760

DSC_0754

Tjusiga paketen och kalashatten har jag själv vikt ihop!!

DSC_0808

DSC_0888

lilla älsklingen!!

DSC_0815

Dessa va något av det godaste jag NÅGONSIN bakat OMG Ni måste testa!!!!  Här sitter ni receptet!!! Hos bästa Camilla!! 

DSC_0816

Man ser inte så bra men detta är altså en kladdkaka gjord helt utan ugn saftigaste jag ätit kommer aldrig mer baka vanlig igen… ni hittar receptet i Camillas bok! 

DSC_0801

DSC_0814

Japp jag är typ BESATT av Camillas recept dom är såååå bra!! Så här är receptet på morotskladdkaka! omg så saftig och god!! HÄR är receptet!!! 

DSC_0898

I 2 inlägg under detta hittar ni receptet på min diamcheescake! gjorde den i en ny utformning bara!! tipsar om silikonformarna från söders gourme!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna