VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Godaste PIZZAN

Ett litet middags tips för helgen! som vi också åt förra veckan.. försöker blogga ikapp lite…. Men förra veckan så var barnen med i en liten reklamfilm ni kommer få se snart med Polarn och Pyret..  Allt började super bra men sen så vart allt bara tvär NEJ för Louie… Så jag kunde inte åns vara i studion med honom.. Så har ingen aning om vad Matteo och kiwi har sagt hehe så det blir ju mer än spännande att se resultatet sen… hehe DSC_0135

DSC_0165

DSC_0128

PIZZA!!

Tunnbröd

 300g västerbotten ost

1 rödlök

1 avokado

löjrom

1 burk smetana

gräslök

lägg osten på tunnbröden och in i ugnen 200g tills osten smält och fått lite färg  sen är det bara att lägga på det kalla ingredienserna ovanpå.. magiskt gott och med tunnbröden så blir pizza botten så där tunn och knaprig! mycket godare än vanlig köpa pizzadeg! grund Receptet kommer från Edita..

DSC_0126


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna