VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En glad dag

Hej som ni märkt så har det inte varit mycket uppdateringar härinne på senaste, sen jag startade denna bloggen 2014 så har jag aldrig haft en så här lång pause.. Allt med min älskade lilla mormors bortgång har vänt upp och ner på allt.. Är så extremt trött det tar verkligen på krafterna både fysiskt och psykiskt att vara ledsen..  Alla fina minnen som bara blir till tårar som rullar ner för kinderna..

Här är några bilder från förra veckan.. Samma dag som jag fick träffa Editas bebis för 1a gången på sjukhuset.. Då hade vi ätit middag hemma hela familjen och sen tog vi gycklarna och gycklade ut på djurgården och köpte glass… En himla mysig glad dag :-) DSC_0075

IMG_9659

IMG_9660

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna