VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Semester pyssel:-) FILUR NAMNLAPPAR

I samarbete med Filur Namnlappar

Nu är det inte många veckor kvar på sommarlovet & sen är det skolstart & förskolestart för mina barn, Kiwi börjar 1a klass & det känns lite extra stort:-) Dessvärre så renoverar de Matteos & Kiwis skola i ett helt år så jag kommer att lämna & hämta dom vid en skolbuss som tar dem fram och tillbaka till skolan varje dag.  Så jag kommer alltså inte alls att vara vid deras skola & då känns det i år extra viktigt att märka barnens kläder & väskor. Och dom har ju inte alltid har super bra koll på sina saker .. & på förskolan så kan ju knappast lilla Louie hålla ordning på sina kläder.. Så här har jag beställt hem Filur Namnlappar för att underlätta för alla både oss & personalen på skola & förskola:-)  Det finns ett väldigt stort urval av olika namnlappar, olika textstorlek. Färger & massa roliga mönster:-) Det går otroligt snabbt & lätt att fästa namnlapparna på plaggets tvätt anvisnings lapp, (perfekt pyssel på semestern)  beställde även hem deras nyhet minilappar till Kiwi som gärna tar med sig både hårspännen, hårband & pennor till skolan:-)

DSC_0658

Mini lapparna är verkligen perfekta att sätta på mindre saker:-)

DSC_0687 (kopia)

DSC_0660

DSC_0648

Om ni undrar över Louies & Matteos Namnlappar så stor mitt telefonnummer på dom så försökte redigera bort det så fint jag kunde… hehe

DSC_0655

DSC_0667

DSC_0678

Kommentarer


  1. Madde 13 augusti, 2019 on 15:43 Svara

    Hej! Har barnen olika efternamn? Varför isåfall 😀

    • lisaabefelt 16 augusti, 2019 on 00:02 Svara

      Hej jag det har dom.. Vi är inte gifta och då måste man skriva på faderskapspapper.. Men när Kiwi var liten så skulle vi ut och resa när hon va pytteliten och hade du inte hunnit skriva på dom papprena så då fick hon heta mitt efternamn.. Sen har vi bara inte bytt så vi tjejer i familjen heter mitt och killarna heter Ns.. hehe KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna