VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SURPRIZE!!!!

Asså OM jag och N va taggade i går när vi kom fram till huset i Montenegro  med barnen… Sen i november förra året då dom började pool bygget här så har vi inte sagt ett knyst om det till barnen.. Innan så var det bara en gräsmatta med en sån uppställbar pool som är typ 1m djup men nu är det en så fin stor riktig pool :-)  Känndes helt sjukt att äntligen få se allt på riktigt.. Jag älskar ju inredning och allt sånt ni vet så jag lilla Lisa har ritat hur både poolen betongen runt omkring, pergolan och soffan skulle se ut.. Sen har N Fixat så att allt på mitt lilla papper blivit till verklighet med byggare och målare och snickare… När han åkte ner i Maj för att kolla lite saker så fyllde vi 2 resväskor med massa fint piff typ handdukar kuddar och alla överdragen till soffan.. Gissa hur jag njöt när jag fick ställa allt tillrätta idag!!  Vi köpte överdragen på Ikea och sen byggdes soffan efter kuddarnas mått… och det blev verkligen Såå himla fint!! Det finns ju såklart massa fina ute möbler här men det är inte riktigt vår // min stil men dom små borden och krukorna köpte vi här idag..

Barnen Blev sååå himla glada ska lägga upp en film på min Instagram:-) När dom ser poolen!! DSC_0120

DSC_0100

DSC_0080

Louies outfit hela dagen…:-) ljushållare och vas från the flying tiger och fat från hm Home! borden hittade vi på Jysk här i Montenegro!

DSC_0111

Sittkuddarna är från Ikea och dom andra från hmhome och dom med ansikten från fornasetti köpte dom i Portugal..

DSC_0126

Tänkte lägga upp massa för och efterbilder i morrn men här är en sneek peak på poolen!


Kommentarer


  1. Vera 16 juli, 2019 on 19:47 Svara

    OMG så fint!! Du är så otroligt duktig Lisa

    • lisaabefelt 16 juli, 2019 on 19:48 Svara

      åh men tack!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna