VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÅ SOM MAN ÖNSKADE ATT ALLA DAGAR SKULLE VARA PÅ SOMMAREN!!

Godmorgon finisar!!

Här kommer ett lite försenat inlägg från igår, När Edita och hennes lilla familj kom hit och hängde med oss hela dagen.. Jag hade stekt en himlens massa pannkakor som vi åt på bryggan, barnen badade och vi satt där i varsin solstol och hade det hur härligt som helst!! :-)DSC_0944

DSC_0928

DSC_0933

hehe yes min bikini topp va lite i minsta laget dom ploppar ut både på över och under sidan.. heheIMG_7656DSC_0994

Edita och hennes baby daddy med lillebror i magen<3<3<3 ÄLSKAR ER!!!!

DSC_0005

Sen hade min lilla pappa hittat DET SJUKASTE smultronstället när han klippte gräsmattan så hade sparat på dom så Alba och Kiwi skulle få plocka massor tillsammans!!

IMG_7653

Det blev några strån:-)

DSC_0041

IMG_7659

Älskade ungar MINA ALLIHOP:-) Är ju gudmor till Alba så lite min är hon allt!!

DSC_0065

Och finaste Enzo… Som e helt enorm svårt att fånga på bild hur stor hän är men lika snäll som stor!!

Innan vi gick och plockade smutron så hade vi ätit lite pizza, När vi kom tillbaka stod han uppe på bordet och hade rensat ALLT som fanns kvar.. hehe

Dom håller på och lägger in fiber här i huset sånt som gör att man får snabbt internet ni vet.. Så igår så grävdes hela diket upp för att dom skulle lägga ner fibern men då hade dom även råkat gräva av en stön kabel så just när alla 3 barnen står i bardkaret intvålade efter kvällsfikat då gick strömmen till pumpen som pumpar upp vatten från brunnen.. Så det kom inget vatten.. Så fick gå ner och ta bort tvålen i sjön i stället.. Louie va inte så nöjd kan jag lova… Gallskrek va gör du mamma KALLT!! stackarn.. Sen gick resten av kvällen åt till att gå runt med nån el mätare och försöka hitta vart den förbannade kabeln gått av.. Så vid 01,15 så stod jag fortfarande ute och lös med ficklampan… Min pappa är den händigaste fixigaste som finns så han löste det så klart på nått vis så vattnet kom tillbaka och nu gräver dom här på tomten för att hitta kabeln och Louie är ju VÄÄÄLDIGT nöjd över detta stor grävmasin= bästa underhållningen!!

RECEPT PÅ SOMMARENS ENKLASTE GODASTE BÄRKAKA!!!

6ägg

6dl socker

6dl mjöl

1 1/2 tsk bakpulver

150g smör

välfria bär (hallon blåbär jordgubbar rabarber)

Vispa ägg och socker med elvisp i 5 minuter blanda ner mjölet och bakpulvret förhand, lägg bakplåtspapper i botten och upp på kanterna på en vanlig ugnsplåt häll i smeten lägg på valfria bär, ta en osthyvel och hyvla på remsor av smör ovanpå smeten och bären grädda i ca 30minuter på 175grader

Servera med glass:-)

DSC_0662

IMG_7655

DSC_0653

DSC_0656

DSC_0658

 

 


Kommentarer


  1. Anonym 11 juli, 2019 on 21:38 Svara

    Ser jättegod ut…men stämmer det med 6 dl socker??😧

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna