VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FREDAGSMYS MED HAVSKRÄFTOR

 

HELLO!!!

Nu är Lina här med oss på landet och det är ju = bästa sällskapet + BÄSTA MATEN hehe mina föräldrar och vi andra är helt lyriska när Lina är här allt hon lagar blir så gott så det är bättre en den finaste resturangen !! Så vi njuter till fullo kan jag lova!! Det har ju varit sååå trist väder hela dan så vi tog en sväng till Nacka forum (ett köpcentrum) Åt lunch och shoppade lite till semestern Vi åker ju till Montenegro om typ 2 veckor (nope vi har inte bokat biljetter ännu) Men dit ska vi hur som helst så lite shorts till killarna och söööötaste jumpsuiten jag sett till Kiwi ska visa i morrn!  Nu är vi tillbax här på landet och har just njutit av detta!!!! Nu väntar filmmys!!!
DSC_0772

IMG_7107

Tofs och tröja från softgoat X Michaela forni

PS lägg märke till hur tjusigt den typ 80 år gamla väggmålningen här på landet matchar med dagens middag!! Tänker att det kan ju knappast varit vanligt att ha en sån målning på väggen då? min AS COOLA älskade lilla Farmor som ville ha det så och den kommer få stanna tills huset rasar samman! ÄLSKAR DEN!!

DSC_0769

 

DSC_0707

Dela hafskräftor på mitten och banda sedan 150g smör med ett knippe finhackad persilja och 3 rensade vitlökar+ salt , mixa ihop och lägg ovanpå havskräftorna sen in i ugnen på 200grader i ca 10 minuter.. Asså MUMS!!!!

DSC_0681

DSC_0688

DSC_0691

DSC_0706

DSC_0782

Sen gjorde Lina färskpotatis i ugn och grillad lax med smör citron och salladslök ovanpå!! MUMS

Västerbotten kakor ca 12st

300g riven västerbotten ost

2 ägg

lite salt och peppar (efter smak)

Blanda samman äggen och osten, Klicka ut på en plåt och grädda i ugnen ca 10min 200g

toppa med rom, crème fraiche rödlöd och gräslök! Mums!


Kommentarer


  1. Vilda 6 juli, 2019 on 08:41 Svara

    Wow det där ska jag laga på söndag! Ser otroligt gott ut! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna