VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIDSOMMAR eller MISSOMMAR som alla säger..

Asså wow jag vet knappt vart jag ska börja… Våran midsommar var helt perfekt!! Massa barn, godmat bästa sällskapet! Ja allt som en midsommar ska vara! Asså tänk ändå så underbart att man kan hitta ett konto på instagram med MAGISKA bilder ping @angelica.Wallgren sen följer den personen(Angelica) en tillbax man likear och kommenterar skickar nått på DM bestämmer att ta en lunch i hop innan ett event som vi bägge skulle på och sen då sa det bara KLICK!!! Ni vet när man träffar nån som det känns som man kännt hela livet.. Så nu står vi här firar midsommar i hop med alla kidsen. och jag är gudmor till hennes dotter.. Himla glad att instagram finns:-)

Så dagen började med att vi packade ihop ALLA en miljon saker man behöver för att sova borta en natt med tre barn.. Trodde vagnen typ skulle rasa ihop för det va så mycket saker på den… Vi tog tunnelbanan till tekniska och sprang till bussen.. Väl inne på bussen så var den ju så klart proppfull, men några platser fanns det, dock inte tillsammans försökte fråga om några kunde tänka sig att flytta på sig men nope ASSÅ VAD ÄR DET FÖR FEL på folk?? Så det slutade med att Kiwi och Matteo satt brevid varandra Louie vägrade sitta i mitt knä, Så först så stog jag upp i gången i typ 15 minuter, Till slut gick jag fram och fråga om en kille som satt längst ut men sätet innanför var ledigt om han kunde tänka sig att flytta in… Men nej det ville han inte för det bältet funkade inte.. Nähä men så va det en gullig tant som gick fram och lyckades få ordning på bältet.. För det var väl för jobbigt för honom att lösa.. SNARK…  Så jag kunde sitta där.. Det var dock 5 rader bakom Louie  Men det funkade ganska bra men när jag fick resa mig upp för typ 20 gången för att han ville säga något så var det ÄNTLIGEN en person på hela bussen som sa att hon och sin dotter som va typ 15år kunde flytta sig så vi kunde få sitta tillsammans…  Bussresan tog 1 timme och 30 minuter så det va ju skönt att få sitta brevid sina barn en liten stund iallafall… Väl framme så kom Angelica och hämtade oss med bilen.. Sen möttes vi av världens finaste midsommar firande, Vi var 6 vuxna och 10 barn det var strålade sol och Sååå mycket god mat och dryck.. Alla barnen i olika åldrar lekte så bra i hop och ja kan nästan låta bilderna tala för sig själva… 31AC3C7F-7360-4115-9A90-52F863F52919

IMG_9282

Silllunch!

IMG_9302

IMG_9324

Snacks! Chips löjrom gräddfil och rödlök;-)

IMG_9313-2

 

IMG_9355

VI<3

IMG_9326

IMG_9369

IMG_9547-2

IMG_9414

Angelica och hennes trio :-)

IMG_9488

Min lilla guddotter Bianca!!

IMG_9565

IMG_9562

Middag:-)

IMG_9561

IMG_9568

Kvällen avslutades med denna MAGISKT GODA jordgubbstårta som Angelicas syster Chalotta bakat:-) Receptet hittar ni HÄR

Sen somnade vi Så gott tillsammans jag och och barnen och när vi vaknade så doftade det pannkakor i hela huset så vi klev upp och möttes av detta ASSÅ Finner inte ord… Så lyxigt kommer leva länge på på dessa magiska dagar.. Sen gick vi och badade och barnen hade så roligt!!

IMG_9587

IMG_9580

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna