VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MINI MARÄNG BAKELSER!

Todilooo

Idag så hade Kiwi sin allra 1a skolavslutning.. Så stolt och fin var hon:-) Men denna morgonen omg…. (Yes jag hade tagit fel på tiden och trodde att även kiwi hade samling på skolgården 08,30 (som Matteo) Men nope 07,45 står jag i köket svettig och nytränad barnen sitter i pyjamas och äter frukost.. Då ringer jag en annan mamma i Kiwis klass för att dubbel kolla att hon skulle lämnas på skolgården och inte i kyrkan… Då säger hon men vi ska ju mötas i klassrummet 08.00  Asså PANIKEN!!! Men 08,05 stod jag i en fin linne kavaj med matchande shorts något svettig men hade ändå lyckats  fått på mig både concealer och ögonbryn, barnen var kammade och hade finkläder på sig alla tre..  Asså den team worken haha tror inte worken är ett ord men ni förstår nog vad jag menar… Dom klädde på Louie satte på honom skor medans jag kammade och fixade håret på dom och fixade i ordning mig själv sen sprang vi det snabbaste vi kunde till skolan… Pjuhh Sen hade dom så fin avslutning i kyrkan :-) Får fortfarande ett litet pirr i magen när dom som sista låt sjunger en blomstertid nu kommer som jag gjort alla mina skolavslutningar ja det har nog dom flesta men man visste lixom att när den sången var klar =SOMMARLOV!! Så härlig känsla och extra härlig för mig i år som har mitt 1a sommarlov på en väldans massa år efter som jag också går i skolan nu.. :-) :-) DSC_0888

DSC_0892

DSC_0891

DSC_0854 2 (kopia)

‘Asså ska man skratta eller gråta eller?? Åh ska ta en så gullig bild på Louie och visst blev den söt man asså vad är oddsen… På att han skulle kissa JUST då när han stod just där… Som tur va så gick det bort med vanich på både fåtöljen och matttan men asså jordgubbsmilkshake´förra veckan och nu detta….  Stackars vår matta!!

Åh jag som skrytit och varit typ stolt att jag lyckades få bort hela jordgubbsmilkshake fläcken.. Va detta ett straff för min mallighet kanske?? hehe

DSC_0858

DSC_0876

DSC_0904

DSC_0834

MINI MARÄNG TÅRTOR

3 äggvitor

2dl socker

5dl vispgrädde

Massa bär, jag tog jordgubbar blåbär och körsbär

Vispa 3 äggvitor med 2 dl socker så hårt att du kan vända på bunken utan att det rinner ut. Lägg ut i runda cirklar på bakplåtspapper grädda i igen på 100grader i 1timme och 15 min.

Vispa grädden  och sen när marängbottnarna svalnat är det bara att lägga på bär och grädde!!! Sommrigare blir det knappast!

DSC_0832

DSC_0835


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna