VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIDDAGSTIPS OCH PLANTERING PÅ G!!

Todilooo!!

Denna dagen har bara swishat förbi:-) har varit på helgens 2a babyshower för en tjejkompis som väntar tvilling pojkar.. Så sjukt häftigt att man kan ”odla” flera barn i magen samtidigt… Jag och Edit gav två stycken så söta mintgröna matset från babybjörn, ni vet sånt med haklapp, tallrik bestick och mugg…  Sen vart det en liten miss mellan mig och N så han fick komma och lämna av alla tre barnen mitt i babyshowern.. dom skötte sig väldigt bra förutom Louie som fick ett sammanbrott för han inte fick gå omkring med en penna… Sen följde Editas Alba med oss hem och vi gick och köpte lite blommor… Ska ÄNTLIGEN ta tag i balkongen… Sån FAIL fixade ju iordning balkongen i köket men nä hade ju glömt att dom ska renovera taket på huset så där är det numera en stor byggställning… Så ska fixa i ordning den stora balkongen i kväll tänkte jag:-)
DSC_0772

Louie.. Överlycklig över att ha hittat en mössa som ser ut som Emil i Lönnebergas…

DSC_0776

DSC_0795

MIDDAGS TIPS!!!

Jag brukar ju inte dela med mig av så mycket mat här inne men altså detta är så gott och går så fort att göra så ni bara måste testa!!! Fish tacos!!!

Vi kör på färdiga fiskpanetter gärna dom som är glutefria Såå goda lägg dom frysta på en plåt lägg på en liten klick smör på alla och in i ugnen 15minuter på 225grader

och mesans fisken är i igen så skär jag

1/2 gurka

2 tomater

10 jordgubbar

1/2 rödlök

1 mango

2 avokado

lite koriander

i små små biter

Dela 2 line I klyftor

och sen är det bara fylla vanliga taco wraps med detta pressa på lime och servera med aioli… Asså satan så gott det är!!

DSC_0796

DSC_0800

DSC_0803

DSC_0809

DSC_0798

Här ser ni dom frysta fiskpanetterna innan dom åkte in i ugen:-)

DSC_0819

DSC_0817

DSC_0825

DSC_0827

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna