VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BABY SHOWER

 

Hej!

Ligger helt utslagen i soffan och skriver här, små tittar  chernobyl på hbo.. Asså den serien är Såå bra!!tips tips! Idag så har vi varit på Dalarö där det var namgivelse för Dashas lilla son Atlas..Så himla trevligt och mysigt!!!

Och igår så hade vi SURPRIZE baby shower för Edita.. Asså hon hade verkligen INGEN ANING.. hon skulle gå en promenad med en tjejkompis och hon hade delat sin pin med oss så vi såg hela tiden vart dom va nånstans Så direkt när dom lämnat gatan så sprang vi upp till Edita och började fixa med allt.. Och så kul när hon klev in i hallen så hörde vi henne prata om att hon var upprörd att hon inte fått nån avi och bli bli bli och sen när han klev in i vardagsrummet så skrek vi alla SURPRIZE!!!! och asså hon bara skrek rakt ut vände sig om och gick… Hon blev verkligen sååå överaskad! HÄR kan ni se förra gången vi hade babyshower för Edit:-)  2015…. :-) Så kul att bara kunna titta tillbaka i arkivet ju!
DSC_0738

Hade beställt en tårta från sweetcakesbymasha :-) asså sötaste jag någonsin sett och den va dessutom sååååå god!!! wow

DSC_0720

 

DSC_0713

IMG_4840

Så sjukt att det är 7 personer med på denna bilden!!!

DSC_0710

DSC_0708

DSC_0756

Alkoholfritt bubbel!

DSC_0703

DSC_0701

DSC_0726

Vi beställde massa mat från foodora!

DSC_0714

Sen skämde vi bort lille bebisen med lite fina presenter!! Edita har köpt såå himla mycket bebiskläder och så så vi satsade på få lite dyrare saker som man kanske inte handlar själv.. hehe som en kräklapp från Hermes t.ex.

DSC_0716

DSC_0719

DSC_0750

DSC_0729

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna