VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MELON FRIES

Todilooo!!

Asså kan knappt beskriva hur glad jag är just nu… Ni vet min förra tenta jag skrev (det svåraste jag gjort i mitt liv typ) Vi fick svaren idag och JA KLARADE DEN.. Har haft Såå ont i magen över detta.. Det är en sån terminsspärr så klarar man inte den eller den jag ska skriva på tisdag så har vi en omtenta och klarar man inte den så är får man inte fortsätta nästa termin.. Alltså lyckan över att få ha ett HELT PLUGG FRITT sommarlov… Går knappt och beskriva… SÅÅ UNDERBART.. Hade  lixom redan anmält mig till omtenten den 10 juni.. Altså att få gå in och avanmälan mig till den.. UNDERBAR KÄNSLA… & jag vet att det är ju inte hela världen att skriva om ett prov men alltså i mitt huvud så är tiden jag pluggar tid ifrån barnen så då skulle det kännas extra surt att behöva plugga till samma sak 2 gånger… Är faktisk lite stot över mig själv måste jag säga!!!

En väldigt annorlunda fredag här hemma… med bara Louie som sällskap… Kiwi är bortbjuden och Matteo är ju på fotbollscup.. så vi testade något nytt som blev VÄRLDENS HIT!!!! Melon fries med dipp!!DSC_0344

DSC_0311

Skär en melon i avlånga små stavar..

Mixa vanlijkesella- en burk med en kokosgrädde i förpackning pressa i lime, mynta blad efter smak och en kiwi mixa i mixern asså satan så gott detta blev!!!

DSC_0316

DSC_0323

DSC_0276

DSC_0286

DSC_0308

Asså detta blev sååå gott!!!

DSC_0310

Yes mina naglar är katastrof… Men ska fixas nästa vecka;-)


Annons

Kommentarer


 1. Annika 31 maj, 2019 on 20:51 Svara

  Hej Lisa,

  Grattis till att du fixade tentan. Jag beundrar dig att du fixar 3 barn, plugga och blogga. Vilken energi du har. Ha en underbar sommar från en trogen följare.

  Kram Annika

  • lisaabefelt 31 maj, 2019 on 20:54 Svara

   Men åhhh tack så jätte mycket verkligen!! Blir så glad:-) STOR KRAM

 2. Angelica 1 juni, 2019 on 07:32 Svara

  Grattis till att du klarade tentan🥳🥳.
  Du verkar så jäkla grym på allt inredning , plugga, baka , härliga barn osv osv

  🤩😎

  • lisaabefelt 10 juni, 2019 on 21:41 Svara

   Åhh tack snälla!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna