VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TOONIX

I samarbete med Toonix 🙂

Mitt samarbete med Toonix fortsätter:-) Jag gillar verkligen toonix för att det är en trygg plats på nätet som bara är gjord för barn, så man behöver inte oroa sig för att dom t.ex. tryckt på nått konstigt klipp på Youtube som kanske inte alls ett barn skulle ha tittat på. I toonixappen finns både spel, serier och filmer.. tusentals timmar med underhållning helt enkelt:-)

Man trycker även i sitt barns ålder så att serierna, spelen och filmerna anpassar sig till just ditt barns ålder. Appen är från 3-12 år och med en blivande 3- åring hemma och en blivande 7- och 10 åring så skiljer sig det ganska mycket vad dom gillar att titta på kan jag lova men oavsett om man är 3 eller 12 år så tycker jag det känns skönt att veta att här finns inga obehagliga överraskningar med sånt som barn inte ska se. Här finns det bara filmer serier och spel just för barn! Vi tränar ju mycket med Louies hörsel så här sitter han och spelar ett spel där man gör som en egen låt och sen får poäng för det olika ljuden..

Toonix har över 3500 serier och filmer och över 50 spel. Man startar med att göra en liten så kallad avatar där man väljer en karaktär sitt barns namn ålder och födelsedag så kommer appen själv förse ditt barn med spel och filmer som passar för just ditt barns ålder. Innehållet i appen är delat i två kategorier som heter Lilla Toonix (3-6år) och Stora Toonix (6-12år) det finns tre olika kategorier i appen som är serier filmer och spel. Just nu får alla en helt gratis provmånad!!

Tryck på toonix och väck din skärm till liv.  Man registrerar sig här och sen kan man logga in via appen!

DSC_0130

DSC_0110

DSC_0117


Kommentarer


  1. Anna 28 maj, 2019 on 20:33 Svara

    Är ganska ny på din blogg, men ser att din son har hörapparat, hör han dåligt? Hur märkte ni det?

    Jag har nämligen en 2,5 åring som inte säger nånting, eller han bara babblar oförståeligt, säger inte mamma eller pappa eller nått. Så jag har funderat på om han hör dåligt.

    Stor kram

    • lisaabefelt 28 maj, 2019 on 20:40 Svara

      Hej ja han hör ganska dåligt utan sina hörapparater men helt ok med dom på.. Vi upptäckte de redan på bb när han inte klarade de där 1a hörseltestet dom gör.. Sen har det varit många kontroller efter det för att kunna ställa in hörapparaterna på rätt sätt.. kolla med bvc så kan dom säkert boka in ett hörseltest:-) lycka till!! stor kram!!

  2. Matilda 28 maj, 2019 on 21:24 Svara

    Hej fina.
    Jätte märkligt att du samarbetar med dessa och visar dina barn med paddan när du alltid skrivit att du är så otroligt emot tv/paddor till barnen och inte kan förstå föräldrar som låter sina barn kolla på paddan….
    Kram.

    • lisaabefelt 29 maj, 2019 on 10:59 Svara

      hej… Humm tror inte jag uttryckt mig exakt så för jag förstår till 100% att att föräldrar låter sina barn titta på paddan mm.. Men ja du har helt rätt i att jag är väldigt anti att små barn ska sitta och titta… Vi har ingen tv och har inte haft någon på många år.. och när Matteo var liten så fick han sånna brutala vredes utbrott när han väl fick titta och vi skulle stänga av så vi tog bort tittandet helt vilket gjorde att Kiwi inte tittade på något alls nästan förrens hon va typ 3,5 år.. Men nu när dom är större så visst får dom titta och då tycker jag detta sättet är himla bra.. Man vet till 100% att allt är barnvänligt och dom kan välja fritt vilket spel dom vill spela eller titta på… Så valde att samarbete med toonix för att vi själva använder den appen och jag tycker att om dom nu ska titta på något så får dom titta just där! Sen vart allt också lite annorlunda med Louie för tror inte jag hade låtit honom titta så mycket om inte vår logoped och våran audionom sagt att Det gynnar honom med extra ord eftersom att han hör dåligt..Hoppas du förstår vad jag menar.. Jag själv avsyr när andra som bloggar mm ger olika budskap men som sagt så är ju Matteo snart 10år och Kiwi 7år så hade starkare åsikter om detta när dom var mindre och det ändras ju med tiden…

      KRAM:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna