VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MAGISK HELG

Todilooo!!

Asså wow vilken jäkla PANG helg vi haft!! förutom 2 saker men det tar vi sen! Alba sov här i fredags och eftersom att vi missade hennes badkalas som var idag så firade vi henne lite här hemma med sång och paket.. Hon sov med Kiwi på en madrass på golvet inne i ett tält.. Så mysigt:-) På morgonen var det lite små stressigt att packa och fixa allt med 4 små älsklingar här hemma… I ett obevakat ögonblick hade kiwi tatuerat hela Albas arm med typ 10st gnuggis tatueringar.. hehe men hon var vrål nöjd så det gjorde väl inte så mycket…  Sen satte vi kurs mot Furuviks djurpark.. Där vi mötte upp några av våra bästa vänner!!! Så barnen var ju överlyckliga först få åka massa karuseller och vi hann bara titta på aporna.. För sen åkte vi vidare till deras HELT FANTASTISKA landställe så himla fint och sen ligger det typ 50meter ifrån en stor bondgård och gissa om va va glada för det hade just fötts över 30st lammungar.. Asså finns det något sötare? och 3 små kalvar hade dom också.. Så gick ju dit titt som tätt och gosade med djuren… När vi kom dit så möttes vi av nybakad löjroms pizza och varsin aperolspritz i eftermiddags solen asså så himla härligt sen grillades det hamburhare till middag och sen var det Eurovision mys med massa gottis åh just det inte nog med att dom bodde granne med världens härligaste bondgård nä deras morfar som var där hade dessutom en 9 veckor gammal liten jackt cocker valp(tror jag stavat det fel) hehe Asså jag som är helt galen i djur hade ju hamnat i himlen:-)  Tyvärr så hände det som som inte får hända.. Helt plötsligt så bara TVÄR DOG min telefon och strax efter så gick även Ns telefon sönder så nu sitter vi här bägge två utan fungerade telefoner.. Asså vad är oddsen för att bådas ska gå sönder samtidigt?? Så dessa bilder är tagna med Ipaden.. hehe Alla andra hoppas jag kommer finnas kvar för i morrn så är det det första som står på listan fixa våra telefoner.. Det är ju nästan obehagligt hur beroende man är av dom (det märker man VERKLIGEN av just nu…

Nä nu har jag så mycket att plugga så ja vet knappt vart jag ska ta vägen…

A64D7FB5-DDE1-4835-A61D-7126E361AAAA

IMG_4534

IMG_4550

IMG_4544

IMG_4554

Min nya favvo bild på Matteo!!

IMG_4593

IMG_4597

IMG_4602

Alla djuren va så sjukt snälla och tama… Alla kossorna va verkligen helt frigående sen hade dom världens coolaste mjölk maskin… Så kossorna gick ute i hagen eller så kunde dom gå in i ladan och vara inne och när dom kände att dom ville bli mjölkade så gick dom helt själva in i ett speciellt bås där det var en maskin som lixom scannade av och hittade spenarna och mjölkade och sen gick kon ut igen.. Hade ingen aning om att det kunde gå till på det sättet..

IMG_4583

Asså Louie… Har aldrig sett en unge så orädd för djur… Han gick raka vägen fram till både fåren och kossorna och klappade och ja han tyckte även att det va väldigt roligt att jaga dom… (vilket han inte fick såklart) Just efter jag tagit bilden så säger han kossorna kolla här då och så drog han upp tröjan och visade magen… haha min lilla knäppis!

IMG_4588


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna