VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Smak av barndom och sommar!

Todilooo!!!

Asså vilket väder det blev!! Så mycket sommar feelings idag.. Ja va i skolan i morse sen hem och plugga plugga plugga inför tentan i morrn.. Asså tycker ändå jag typ haft kontroll på livet med plugg och tre barn fram tills nu.. Men nu asså HERREGUD undrar vem fan som planerade detta avslutet på teminen.. Vad e tanken att typ döda oss så vi kommer vara utbrända hela sommaren sen… Nä men typ så det känns.. Hade kursstart igår och visste lixom inte om läraren skojade när hon tog upp allt som tentan om 3 veckor skulle innehålla… Kännde typ att ja va nära att börja gråta.. Men men det e bara bita ihop… Tog en liten paus och sprang runt djurgårdskanalen var ju tvungen att komma ut en liten stund i detta underbara väder och tror jag hade lite agg som skulle springas ut för jag slog mitt rekord whiii..!!.. Så va lite gladare och lite med fokuserad när jag kom hem..  Så överraskade barnen med detta efter middagen.. Asså vad smakar mer sommar än iskall mjölk och färska bär med lite socker på! Testade Nicks nya sockerfria socker som jag fick hem i ett bud och det smakade verkligen som socker! Ska bli spännande att testa att baka med det!

Just det har även infört nya morgon rutiner här hemma.. Alltså är så himla stressad just nu och det gör inte att gå upp ensam med tre kids varje morgon lättare direkt så i går så startade vi nya rutinerna som faktiskt sparar mig Såå mycket tid! Alla har sin lilla uppgift och det blir mindre tjafs!  Jag går upp väcker Matteo och kiwi som klär på sig.. Då fixar jag i ordning mig och gör frukost.. Dom äter frukost då väcker jag Louie och klär på honom.. Sätter honom vid frukost bordet och när dom äter så kammar jag och sätter upp deras hår.. Alla tre har ju så långt hår så det tar en liten stund.. Efter frukosten så går jag och tvättar Louie medans Kiwi dukar av bordet och Matteo bäddar sängarna sen borstar vi alla tänderna, på med skor och jackor i hallen sen får dom sitta och titta lite på film om det finns tid kvar innan vi måste gå iväg vilket det oftast gör och då duchar jag det sista jag gör innan jag sätter på kläderna och går.. Jag hinner bli svettig annars så vill lixom vara så fräsch det bara går innan vi går hemifrån..

DSC_0497

Haha zooma in på skedarna… Snygg man är då!! haha

DSC_0489

DSC_0465

DSC_0471

DSC_0474

Kiwis underbart söta sommar klänning med träknappar fram köpte jag i födelsedagspresent till henne från hm!

DSC_0441


Kommentarer


  1. Ingrid 14 maj, 2019 on 20:24 Svara

    Ännu godare med gräddmjölk?

  2. Maja 15 maj, 2019 on 07:04 Svara

    Heja dig! Du är så inspirerande som får ihop allt. Jag ska förhoppningsvis börja plugga på heltid till hösten och är rädd att det blir tufft med barn och hus, men om du kan så kan ju säkert jag med ?

    • lisaabefelt 21 maj, 2019 on 18:02 Svara

      men wow!! grattis ja så klart du gör!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna