VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

CHERRY BLOSSOM

Kanske lite uttjatat med all hets kring att man typ måste ta en bild i Kungsträdgården när körsbärs träden blommar MEN det är ju sååå himla tjusigt!!!hehe …. Men alltid så himla mycket folk och hetsigt just där i Kungsträdgården… Hittade denna magiska lilla innegård bakom Östra Real gymnasiet.. Inge folk och Såå fina körsbärs träd!!! De flesta blommor låg på marken men som ni ser så blev just dom bästa rekvisitan och barnen tyckte för en gångs skull att det va riktigt roligt att bli fotade.. (och ja det är blomblad överallt här hemma nu…) hehe

Jag hur suttit inne HEEEELA dagen idag… och pluggat och pluggat… Pjuhh Så det va skönt att få komma ut lite vi gick ut och åt på nyko, och sen tog vi dessa bilder:-) Så skönt att få tänka på något annat än sjukdommar ett tag.. (håller på och pluggar på just de just nu… heheDSC_0870

Asså hur vacker är inte denna bilden… När jag gifter mig vill ja typ ha exakt en sån här bild och stå där uppe på balkongen… HUR FINT?? hehe

DSC_0894 (kopia)

DSC_0864

Louie kofta river island skjorta byxor och skor från hm!

DSC_0860

DSC_0862

DSC_0867

DSC_0814

DSC_0846

favvis kjolen från asos (gammal) och faffis skorna från Chanel!

DSC_0810

DSC_0847

DSC_0822

DSC_0818

Tröja zara, kjol asos, skor och väska Chanel och solglasögon gina tricot!

DSC_0886 (kopia)


Kommentarer


  1. Enna 2 maj, 2019 on 08:17 Svara

    Asså bilderna blev wow😍😍😍

    • lisaabefelt 5 maj, 2019 on 00:35 Svara

      åhh tack snälla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna