VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN TRYGG PLATS TOONIX!!

I samarbete med Toonix :-)

Mina barn har fått testa denna app med filmer serier och spel. En trygg plats på nätet som bara är gjord för barn, så man behöver inte oroa sig för att dom t.ex. tryckt på nått konstigt klipp på Youtube som kanske inte alls ett barn skulle ha tittat på.

Man trycker även i sitt barns ålder så att serierna, spelen och filmerna anpassar sig till just ditt barns ålder. Appen är från 3-12 år och med en blivande 3- åring hemma och en blivande 7- och 10 åring så skiljer sig det ganska mycket vad dom gillar att titta på kan jag lova men oavsett om man är 3 eller 12 år så tycker jag det känns skönt att veta att här finns inga obehagliga överraskningar med sånt som barn inte ska se. Här finns det bara filmer serier och spel just för barn!

Här hemma så har spelen varit mina stora barns favoriter. Kiwis favvis är Nerförsbacken 2 med Scooby Doo och Orädd flygare med Snurre Sprätt. Det finns ju många favoriter bland filmerna men en som både jag och barnen gillar extra mycket är den magiska leksaksaffären, Nanny Mcphee och Spegel Spegel. Louie gillar Greta Gris!

Toonix har över 3500 serier och filmer och över 50 spel. Man startar med att göra en liten så kallad avatar där man väljer en karaktär sitt barns namn ålder och födelsedag så kommer appen själv förse ditt barn med spel och filmer som passar för just ditt barns ålder. Innehållet i appen är delat i två kategorier som heter Lilla Toonix (3-6år) och Stora Toonix (6-12år) det finns tre olika kategorier i appen som är serier filmer och spel. Just nu får alla en helt gratis provmånad!!

Tryck på toonix och väck din skärm till liv. 

DSC_0337

DSC_0339

DSC_0327

DSC_0318

DSC_0345

DSC_0342

DSC_0326

DSC_0320

DSC_0315


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna