VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PÅSK INSPO!!!

TOdilooo!!

Pjuhh vilken dag… Så mycket tvätt från resan, ligger sååå mycket efter i skolan så har gått runt halva dagen med datorn framför mig och tittat i kapp på förra veckans föreläsningar.. Min lilla mamma har ju jobbat på en infektions avd i nästan 30 år.. Så hon tycker ju såklart att jag också ska jobba på infektion sen när jag e klar.. (det är enligt henne det roligaste man kan jobba med)… Sen spinner hon vidare om när hon sett parasiter simma i ögonen på folk och när hon special tränades för ebola och sars… Jag har ju hela tiden tänk att jag ska bli barnmorska men efter 7 timmars infektions föreläsning så måste jag ändå erkänna att JÄKLAR så spännande.. och jäklar vad min bacill skräck förvärrades typ 100gr! hehe Men ja vi får se… Barnmorska lockar nog ändå lite mer tror jag:-)

Sen blev det en liten paus en cykeltur ner på stan där det handlades lite blommor och lite nya påskägg att ha i riset fick följa med hem… Tips På Newport har dom sååå fina glasägg i massa olika varianter priset va mellan 49-79kr styck 🙂 Jag tog två stora och två små glasägg med små guldiga prickar på.. Sen fick 2 stora ägg från Royal Copenhagen följa med hem också:-)

1a april idag.. Kiwi lyckades lura mig… Hon va inne i köket och ropade MAMMA ja råkade spilla ut allt mjöl… Min reaktion -MEN VA (PIIIP) kom in i köket och möttes av att asgarv…  Matteo och N är just nu på tele 2 arena där Matteo fick gå in som match knatte med spelarna.. Han va så Jävla gulli innan dom åkte i väg… Jag hjälpte honom fixa håret.. och det skulle va på ett visst sett och det skulle vara sax och ja smälte lite när han stod där… NÄR BLEV HAN SÅ STOR?

DSC_1017 (kopia)

DSC_1034

Detta små fula men så charmiga krukägget har jag haft sen jag var liten..

DSC_1089

DSC_1099

MITT bästa knep till påsken:-) Hugg av toppen på ett ägg häll ut innehållet (baka en sockerkaka kanske?) och klistra ett sidenband runt om(Klistra bandet där de där rosa fula numret på ägget är.. Sen är det bara att fylla med lite vatten och stoppa i blommor:-) Så billigt och vansinnigt fint:-)

DSC_1022

Ska ta mig ut till landet och plocka mig ett GIGANTISKT påskris i år.. Vill typ ha ett mindre träd på bordet:-)

DSC_1026

DSC_1086

DSC_1103

DSC_1042

DSC_1040

DSC_1095

DSC_1076

DSC_1032

DSC_1033

 


Kommentarer


  1. Emilie b 1 april, 2019 on 22:21 Svara

    Alltså såå fint! Din blogg är så himla underbar!!? o om jag fått ”börja om” åh då skulle jag med bli barnmorska!! Vilken dröm! ❤️

  2. coolbettan 1 april, 2019 on 22:22 Svara

    Du är så fiffig och ger så fina tips! Älskar äggen med sidenband!
    Skulle vilja hyra in dig att pyssla i vårt hem ett par veckor, tänk så fint vi skulle få!❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna