VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

STYGN SOL OCH FINLUNCH!

Hello FREEDAG!!!

Vi sitter här och väntar på Matteo som har fotbollscup… Asså att lägga en fotbolls cup 15.30- 20.45 en fredag.. Ingen dröm tid direkt…. Så han lär ju vara vrål hungrig när han kommer hem.. Asså wow vilken pang fredag strålande sol och allt! Har kikat på massa blommor som ska planters på balkongen vill göra riktig mysigt där i år!!

Jag och Edita tog en promenad till söder och testade stans mest bildvänliga fik… Lika gott som tjusigt var det dessutom flik cafe hette de… Sen skulle jag fixa massa saker  och mitt i trafikkaoset utanför mood gallerian så hoppa min kedja ur på cykeln..  Som jag efter mycket om och men lyckades sätta tillbaka med helt svarta oljiga händer så fick jag tvätta händerna på en resturang men det går ju inte bort har testat aceton och yes diskmedel och det är fortfarande kvar massa ser ut som jag grävt i jord typ… Sen kom min bästa killkompis hit han har opererat knät och kände mig väldigt hedrad när han hellre ville att jag skulle ta bort stygnen än att gå till vårdcentralen.. Det tog en liten stund men lyckades få bort dom tillslut!  Kände mig väldigt duktig:-) Nu ska jag börja tvätta för på söndag så åker vi på skidsemester! whii!!!

IMG_9279

IMG_9284

 

IMG_9288

IMG_9267

IMG_9281

IMG_9262

 


Annons

Kommentarer


  1. Ingrid 22 mars, 2019 on 20:55 Svara

    Har för mig att man kan tvätta med olja.

    • lisaabefelt 24 mars, 2019 on 08:12 Svara

      åh tack ska testa!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna