VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DRÖMMAR I ETT DRÖMHEM

I samarbete med Bonava:-)

Hej finisar nu när våren är på ingång så börjar jag verkligen längta efter att vara ute mer.. Som jag skrivit här inne så många gånger så drömmer ju jag om att en dag få flytta till ett hus med trädgård, kunna sitta ute på en altan medans barnen leker i trädgården..  hälsa på grannen som står och grillar. Att se barnen cykla förbi ute på gatan.. Saker som inte funkar super bra när man bor på en ganska trafikerad gata inne i stan… 

Jag har i samarbete med Bonava fått testbo lite i ett av deras hus som ligger underbart vackert på Täljöhalvön.. det ligger precis vid havet där man kan gå ner och ta ett kvällsdopp på morgonen eller ro ut och fiska. Ett hus i en skärgårdsdröm bara 30 minuter från stan.. Bonava skapar hem med levande grannskap och har olika drömboenden, som detta i skärgården fast ändå nära till stan, eller om man drömmer om cityläge. Jag drömmer om ett hus utanför stan med egen tomt och ett familjevänligt grannskap… Så vi packade in hela familjen i bilen och fick flytta in i ett så fint helt nybyggt hus med havsutsikt och egen liten trädgård och stor altan. Barnen tyckte det var super roligt att låtsas bo där.. Vi bakade i köket och mös i soffan med fika och Louie älskade barnrummet och trappan var också väldigt poppis att klättra upp och ner i… Vi bakade passande nog även drömmar i detta drömboende!

Här kan du spana efter ditt drömboende!

Ps under hela Mars så bjuder Bonava på drömmar under deras visningar!

 

DSC_1408

DSC_1413

DSC_1417

DSC_1421

DSC_1424

DSC_1426

DSC_1453

DSC_1429

 

DSC_1456

DSC_1510

 Nybakade drömmar i ett drömboende med iskall mjölk

DSC_1507

DSC_1372

DSC_1388

DSC_1389

DSC_1487

DSC_1405

DSC_1465

DSC_1447

Vill du se mer och drömma dig bort till huslivet klicka HÄR

I samarbete med Bonava


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna