VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kärleks veckan!

Todiloooo

På torsdag är det ju som alla kanske vet alla hjärtans dag.. Har ni några planer? N ska nog jobba så det blir hemma mys med barnen för min del… Kiwi har önskat sig nått kul spel och en spelkväll i alla hjärtans dag present.. Så det är våra planer än så länge…  Men vem vet kanske blir man överraskad med nått kul.. haha hint hint N!!!

Brukar alltid köpa nån liten symbolisk sak i present till barnen.. Så ett spel e ju lagom tycker jag…  Men nu har Matteo önskat sig några svindyra fotbollsskor inte riktigt vad jag tänkt köpa direkt… Så får se vad jag hittar på..  Köpte lite alla hjärtans pynt i lördags.. Lite hjärtformat godis denna ballongen och rosorna… Lika bra och försöka liva dessa annars sååå trista månader på året så mycket det bara går! När man får chansen så lite extra alla hjärtans piff skadar ju inte… Sen efter denna vecka åh då ska det bakas semlor!!! LÄNGTAR!!!!

Annars har det varit en lite speciell dag i skolan idag.. Vi har nämligen spelat in en film idag… Asså tänk att man aldrig ALDRIG vänjer sig vid att höra sin egen röst.. HaHA skämms kudde delux på fredag när denna ska visas för alla i klassen (som e typ 100pers) hehe (Blir typ röd i ansiktet av att skriva detta) Vi gjorde en film hur man sätter in en picc-line på ett barn. (en picc-line e typ som en infart som man kan ha i flera månader med en tunn lång slang som för in i armen och går hela vägen till hjärtat… )

Nu har vi just ätit måndag tacos hemma hos svärfar! Måndags lyx att slippa laga mat!! 🙂 🙂 🙂
DSC_0572

DSC_0555

DSC_0570


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna