VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DEN HEMLIGA KOJAN..

Todiloo från badkaret…. Lika bra bra att vara lite effektiv.. Bli ren och skriva lite här samtidigt! Idag har vi varit på 1års kalas hos Evelina.. hennes lilla minsting Oliver fyllde 1 år idag.. Hennes barn och mina barn leker typ orimligt bra ihop aldrig tjafs eller bråk på hela kalaset såg jag barnen när vi kom och när vi gick.. Så det var mer en ensam fika stund för oss vuxna.. + minstingarna också… Hon hade som alltid bakat massa gottis.. Det va så länge vi sågs så riktigt mysigt att ses igen:-) :-) <3<3<3

Innan vi åkte dit så har denna söndagen bestått av fotbollsträning och träning för  min del.. För några år sen så överraskade jag Matteo med denna kojan..  Som är ett ganska stort utrymme ovanför en liten hall.. Eller stort och stort det boror ju på vad man jämför med men det är ca 1m brett 1m högt och 170cm långt….Sågade ett hål i taket på ena garderoben som blev ingången…. Så hyllplanen i garderoben fungerar som stege… Där uppe gömmer dom sig när dom inte vill att lillebror ska vara med och förstöra… Det viktigaste är helt klart att allt som ska upp i kojan hissas upp i korgen.. Idag vart det bars från getraw  och bär när dom spelade memory på Ipaden.. DSC_0449

DSC_0454

DSC_0457

DSC_0458

DSC_0460

DSC_0463


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna