VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DOCKSKÅPET

 

Todiloo!

Pjuhh även fast barnen bara gått i skolan i 3 dagar så känns de som typ 3 veckor… Så skönt om att inte ställa klockan imorrn.. Får alltid så himla mycket frågor om Kiwis dockskåp så tänkte visa det lite… Har ni sett serien Sharp objects? på hbo? Hur som helst så är det en såååå bra serie och i den så har flickan ett helt otroligt fint dockskåp… Oki nu lät den super trist men asså den e Såå bra och lite läskig!

Så efter att ha sett den så har jag blivit lite smått besatt av dockskåp.. hehe vilket har smittat av sig på Kiwi.. Så nu har vi gjort detta till vårt lilla projekt.. Så här inne i dockskåpet ska det fixas och tapetseras och massa Har kikat runt på massa sidor och på Minimissmattosant så finns det så mycket gullit och fint så man typ smäller av!! Det var där jag köpte detta men det verkar inte finnas kvar men hittade en annan sida där just detta dockskåpet finns:-) 

10 Practical Tips To ComfortablyTravel The World In Style

DSC_0514

Den underbara dagbädden är från SofaCompany  /just nu nersatt med 2800kr) och puffen är från cubeliebyrose där såg jag att dom har 15% januari ut med koden Rose!

DSC_0540

Flera av möblerna hade min mamma i sitt dockskåp när hon va liten sen är några från Lundby ..

DSC_0499

DSC_0471

DSC_0535

DSC_0527

DSC_0517

DSC_0518


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna