VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FÖRDOMMAR NI HAR OM MIG

Hej! 1a dagen idag när alla barnen skulle lämnas och jag själv skulle iväg till skolan på morgonen.. Dö svettig cycklade jag till skolan i bara en tröja var så varm så höll på att koka upp med jackan på…

Körde en frågestund på Instagram stories… Asså det är ju så kul vissa frågor är ju helt knäppa.. Typ som vad om jag fick välja skulle jag ha sex med en orm eller en muräna? WTF är det för fråga sjukaste…  Gjorde en omröstning på min insta och det är ändå några hundra hittills som svarat och just nu är det 51% på orm och 49% muräna… haha så sjukt

hurusom helst fick man fråga vad som helst eller säga försommar som man har om mig och dom fördomarna tänkte jag svara på här i bloggen… Alla andra frågor hittar ni på min instastory!

DSC_0447 2

FÖRDOMMAR NI HAR OM MIG!

Att du är hård och bestämd som mamma

-ja men det kan jag nog hålla med om, tycker det är mycket viktigt med artiga väluppfostrade barn…

Du får ta mycket ansvar i hemmet

Ja det stämmer! lämnar hämtar och lagar mat plockar men min kille dammsuger alltid!

Det är inte så fint och städat hemma hos dig som du framställer det

Nä inte alltid men kan säga att det 95% av gångerna alltid är städat när barnen somnat! jag kan typ inte somna annars..

Du har kort stubin och blir lätt arg

haha JA… Speciellt när det gäller barnen men det har fört med sig att jag oftast bara behöver säga till en gång…

Du tycker att du själv är ful och därför visar du bara ditt ansikte i profil

Nä ful va väl och ta i… Men ja tycker jag e finast i profil så väljer nog oftast dom bilderna.. Är inte super bekväm med att lägga upp massa biler på mig själv så när jag gör det så vill jag vara 100% nöjd med bilden..

Du är för snäll och det utnyttjar folk

hmmm ja stämmer lite kanske.. Men jag gillar att vara snäll. Kan dock känna att jag ställer upp för många som aldrig lyfter ett finger för mig…

Du skämmer bort din kille jätte mycket och gör allt hemma tar hand om barnen mm

Nä inte så mycket längre finns ingen tid för det hehe men ja jag tar de stora lasset hemma..

Du har bra självförtroende och dålig självkänsla 

Japp det beskriver mig ganska bra.. Har riktigt dålig självkänsla, försöker jobba på den men det e svårt..

Du är för dödsstraff

haha nä eller jo såg ett citat här om dagen som var…Om jag såg en pedofil brinna och jag höll i en hink vatten så skulle jag dricka vattnet… Åh det kan jag hålla med om.. Så ja när vuxna människor utnyttjar barn… Har inget emot att dom människorna inte behöver få finnas.. uchhhh!!!

Du är super pryd när det kommer till typ pruttar och bajs.

haha inte när det gäller barnen men ja det stämmer nog ganska bra in annars..

Du älskar att vara naken!

Big No på den.. Nä mysiga pyjamaser e min grej..

Du spelar finare än vad du är!

åh nej så hoppas jag inte att jag upplevs.. Tycker jag e ganska jordnära…

Dina föräldrar är världens snällaste

JA!!!! Det är dom vet ingen som har föräldrar som ställer upp så mycket som mina gör! BÄSTA!!

DSC_0433

Älskar denna buketten jag köpte med hem här om dagen!! Hyasinter och tulpaner! så fint ihop!!

DSC_0435

 

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna