VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SOM JAG LETAT EFTER DIG!

 

Todiloo

Pjuhh känner mig helt mörbultad (är det så man säger?) Matteo hade två kompisar här idag och det är ju näst sista dagen för Barnen på jullovet.. Så vi gjorde en liten utflykt bort till Barkarby jag killarna och så Kiwi.. Till ett ställe som heter jumpyard.. Massa studsmattor och hinderbanor mm… Riktigt fräscht och fint, vi spelade spökboll i typ 50 minuter på studsmattor.. Alltså ohh my så jobbigt var helt slut efteråt… Vägen dit från pendeltågsstationen var inte super kul dock massa industrier och så kom det fram ett kill gäng med något som såg ut som pepparkaksdeg i handen och sa till mig typ 100 gånger att jag skulle känna på den.. Men jag sa tvärt nej flera gånger och sen gick dom.. Dom va små typ 12-13år men fick en lite obehaglig känsla.. Men dom kanske bara skojade men tankar att nu kommer nån dra fram en kniv och råna oss fanns verkligen i bakhuvet… Undra hur man hade reagerat då… Tänker att det bästa skulle väl vara och bara ge dom vad dom skulle velat ha men känner jag mig själv rätt så hade det inte gått till på de viset om nån försökt råna mig…  Men men hurusom helst så ville jag absolut inte gå den vägen i mörkret så min lilla pappa va gullig och hämtade oss och körde oss till pendeltågsstationen… (han jobbar ganska nära där)

Innan vi åkte dit i morse så fick vi denna hemlevererad… Alltså har ju velat ha en soffa här i köket i snart 4år ja vi flyttade in typ.. Dom som bodde här innan hade en soffa där och de va super fint men har letat och letat och aldrig hittat någon som passar… Men så såg jag denna i torsdags och föll pladask sprang in i köket och mätte och den hade exakt rätt mått! Så beställde den på studs! SÅÅÅ GLAD!! hittade den på jotex) (inget samarbete) Den är ljus beige men ändar färg lite, nu på kvällen är den typ grå och på förmiddagen så går den nästan lite i ljusrosa… ÄLSKAR DEN! Så nu måste jag verkligen hitta nån stor fin tavla att ha på väggen bakom! Så himla trevligt med en soffa i köket tycker jag så man kan få lite sällskap mitt i all matlagning! Ända minuset va att den va himla hård att sitta i men får ha massa njuta kuddar i den!
DSC_0372

 

DSC_0376

DSC_0362

DSC_0380

DSC_0378

DSC_0354

 


Annons

Kommentarer


 1. Lisa 9 januari, 2019 on 12:07 Svara

  Helt ljuvligt fint med soffa där! Passade extremt bra ju! Förstår att du är nöjd!

 2. Andrea 9 januari, 2019 on 13:04 Svara

  Hej!

  Vill ha just den vasen/skålen! Vet att det är en Jonathan Adler men det finns så många olika namn på den.. Så tacksam om du skriver exakt namn på just denna!

  Trevlig Dag!

  • lisaabefelt 9 januari, 2019 on 20:14 Svara

   hej den heter Dora mar urna :-) KRAM

 3. Sandra 10 januari, 2019 on 15:52 Svara

  Skitsnyggt ✨👌🏼 Ska inreds mitt kök med 2 fåtöljer & ett soffbord 💁🏼‍♀️

  • lisaabefelt 12 januari, 2019 on 19:50 Svara

   åh så fint älskar våt lilla soff hörna i köket!! Kramar!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna