VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

1a SKOLDAGEN (för mig)

Todilooo

1a skoldagen avklarad för mig… Var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde.. och extra kul att träffa mina tjejer i gruppen.. Älskar vårt lilla gäng!! Nu läser vi om farmakologi… Alltså vad olika läkemedel gör inne i kroppen… Ganska spännande faktiskt… När jag var gravid med Matteo så satte värkarbetet i gång i typ vecka 25… Så vi åkte in till sjukhuset.. Minns än i dag hur märkligt jag tyckte det var att dom gav mig Bricanyl för att stoppa värkarbetet (Bricanyl är typ den vanligaste astmamedicinen) … och idag fick jag svaret på det.. Det påverkar nämligen de (ej viljestyrka) musklerna i lungorna och i livmodern… Som då gör att värkarna stannar av och det gjorde dom och han föddes 7 dagar över tiden istället.. Så detta är ganska spännande att lära sig tycker jag..

När jag kom hem så bakade jag och denna lilla rawbollar(RECEPT LÄNGRE NER) .. eller jag bakade och han stökade mest ner… ( vet att det är MYCKET bilder från vårt vardagsrum just nu men det är ju NOLL ljus om dagarna och här är ända stället med riktigt stora fönster…

I morrn väntar en spännande leverans med en STOR möbel så då blir det bilder som inte är från vardagsrummet!!! :-) :-) (hoppas att den passas in där jag tänkt att den ska stå bara!!

DSC_0334 2 (kopia)

DSC_0309

När blev han så stor?? Så stolt höll han i fatet, och ställde ner det så försiktigt på bordet..

DSC_0283

DSC_0279

DSC_0320

Han har tröja från Zara och byxor från river island.. Jag har tofflor från flattered och siden byxor från( Zara gamla)

DSC_0302

Kan ju förstå varför alla tror att han är en flicka men älskar hans gulliga lockar och hans långa hår..

DSC_0290

DSC_0307

DSC_0275

Porslinet är från Spode  och alla vita saker är från Jonathan Adler… När jag och Edita va i LA i sommars så va vi inne i en sån super billig affär tjmax tror jag den hette och där hittade vi massa Spode tallrikar för typ 9dollar… (dom kostar typ 230kr st på svenskt tenn) Gissa om vi blev glada:-) & jag är 1000% säker på att dom är äkta!

DSC_0273

DSC_0265

RAW BOLLAR!

10st dadlar

1 avokado

raw kakao (efter smak)

0,5dl riven kokos

3dl havregryn

1dl kokosolja

2msk kaffe (jag valde cold brew kaffe med caramelsmak)

Mixa ihop allt i mixern gör bollar och rulla i kokos!

DSC_0244

DSC_0247

DSC_0335

Japp vi fick avsluta med att dammsuga det va kokosflingor typ överallt!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna