VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HEJDÅ JULLOVET!

Lite blandade känslor för att börja skolan i morrn.. Barnen börjar inte förens på torsdag.. Så det får bli fritis och förskola i morrn.. Har verkligen fått noll vila då jag varit ensam med tre barn typ hela lovet vilket kan ta lite på krafterna.. Men laddat på kärlekskontot för barnen det har jag verkligen gjort.. Lyckats få lite egentid med alla tre dessutom.. Men men hjärnan har fått vila från pluggandet i allafall så det har ju varit skönt.. och vi har stor städat här hemma så nu är granarna ute alla 1000tals bar ligger inne i dammsugaren och allt är i perfekt ordning! Väldigt skönt när vardagen väntar och sånt inte alltid hinns med..

Så lite kul ska det allt bli att återgå till lite rutiner och skolan och framförallt tider.. Herregud Barnen har ju varit uppe till typ elva tolv på natten…

Hela helgen har vi varit hemma hos mina föräldrar, När man är där så är vi lixom 5 vuxna och tre barn så skönt med lite avlastning.. Sen har dom ju tv.. Haha ja jag vet att typ ALLA har det men vi har ju inte det och har inte haft det på över 3 år.. Så att bara få sitta och zappa på en tv är lixom super  kul för både mig och barnen.. Kollat på massa djurprogram.. Asså Louies reaktion.. Då några lejon flög på en stor buffel eller vad det nu va för stort djur med horn.. Han tittar med stOOra ögon och sen säger han NEJ SITT… haha så som Han säger till hundarna när han inte tycker att dom sköter sig… Så gullit!!

Igår va vi på landet killarna stannade hemma med mormor så det var jag och Kiwi, morfar min syrra min ena brorsa och hans tjej Victoria! Älskar ju som ni vet att vara där.. Blir alltid så lugn.. Massa träd hade blåst ner från stormen men som tur är så frågade en granne om han kunde få veden om han fixade och tog bort alla omkullfallna träd på vår tomt så det va ju himla skönt!! Sen ville Kiwi gå upp på vinden.. Vi har ett gammalt hönshus som har typ världens läskigaste vind.. Där skulle man kunna spela in en skräck film typ.. La upp några instastories därifrån och har fått så mycket läskiga berättelser på DM som massa människor skickat så nu vågar jag mig nog aldrig upp där igen.. hehe Nä nu ska jag kolla film och njuta av den sista pluggfria dagen på några veckor!
DSC_0240

DSC_0237

DSC_0219

DSC_0223

DSC_0185

DSC_0208

DSC_0213

DSC_0243

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna