Todiloooo
Gick upp i morse och bakade bröd sen har Matteo har haft fotbollscup halva dagen som vi tittat på.. Vill aldrig att detta jullov ska ta slut… Njuter av varje liten sekund.. Att få ha Såå mycket tid och bara göra det man vill… UNDERBAR känsla… Att plugga är något jag aldrig tyckt vart super kul… Nu pluggar jag ju något som jag tycker är intressant men att sitta och läsa böcker och lära mig saker den vägen nä det är ganska trist.. Längtar tills det blir mer praktiska saker vi ska få lära oss:-) Såg nu att nästa tenta är om typ 2 veckor och den kursen startar på måndag… Känns ju väldigt stressigt med tenta så himla nära inpå… Har försökt få till lite egentid med barnen också,, förra veckan var jag och Kiwi på bio, vi såg Sune och ikväll ska jag och Matteo gå på bio.. Känner att jag inte riktigt räckt till som mamma denna hösten så försöker kompensera upp det dåliga samvetet lite nu..
Asså hur fint är det inte med torkade blommor! ÄLSKAR har haft dessa hemma länge och så fort ja tröttnar så åker dom in i ett skåp och när man inte har några blommor hemma så är det ju Såå fint att bara kunna ta fram dessa!
Har letat länge efter ett nyttigt och gott bröd.. Men de flesta hälsosamma bröd är så fulla med ost, eller frukt och nötter så det innehåller fler kcal än vanligt bröd… Men detta väldigt gott helt brutalt gott att rosta i brödrosten och dessutom super enkelt nyttigt och inte med massa massa ”onödiga kcal i”…
MUMSIGT NYTTIGT BRÖD!!
4ägg
250g keso
2dl chiafrön
1msk fiberhusk
1dl mandelmjöl
och 1 tsk bakpulver
Mixa allt till en slät smet.. lägg ner i en brödform klädd med bakplåts papper.. Grädda i 175grader i ca 30-40 min..
I original receptet på detta brödet så var det massa olika fröer i men hade bara chia frön hemma och i det receptet så skulle det gräddas i 1timme… Men detta blev klart långt innan… Så man får väl kika och hålla lite koll…
Haha denna brödsmeten ser kanske inte SUPER tilltalande ut men det blir mindre grått när det gräddas!!!
Toppade med lite hampafrön
Kommentera