VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Granen har intagit fin platsen!

Todilooo!

Asså det är ju SÅÅ mycket julkänsla nu när det äntligen kommit snö också:-) Hoppas hoppas hoppas att den får ligga kvar till julafton eller om jag får välja till slutet av februari! Granen har fått sin ”finplats” men den täcker ganska mycket ljusinsläpp.. Så när man fotar mycket inne som jag gör så är ju ljusinsläppet ganska viktigt men det får blir lite mindre ljus för granen är ju Såå fin där:-) Första gången jag var och tittade på denna lägenheten så var det min 1a tanke när jag klev in i vardagsrummet att… DÄR ska julgranen stå.. Det ser ju så pampigt ut.. och fåtöljerna var ju nästan finare att ha där än där granen står (där dom stod innan)

Idag så har dom fotat nästa års julnummer hemma hos oss för en av mina favorit tidningar Så kul och ni ska se hur fint det är nu.. När allt står i perfekta små stillebens överallt…. Magiskt fina bilder blev det:-)

Nu är vi i bilen på väg till svärfar där barnen ska lämnas en stund medan jag och N ska storhandla och köpa några julklappar… I går va vi på julbord på Hallwyska… Vi var ett Såå sjukt roligt gäng.. Jag hade kramp i käken flera gånger för att jag skrattade så mycket..  Haha ni skulle sett oss när vi kom hem mitt i natten.. Ja va ganska berusad om vi säger så.. (jag blir ju berusad av typ 1 glas) Jag visste ju att dom skulle komma och fota här på morgonen så där mitt i natten så skulle vi sätta upp den riktiga julgranen som stått ute i trapphuset.. Vart förvånad över hur rakt den stod när jag gick upp i morse.. som vi flamsade och skrattade när vi satte upp den där granen.. haha blir glad varje gång jag gått in i köket idag för det va så kul när vi satte upp den…

DSC_2061

DSC_2074

DSC_2053

DSC_2077

DSC_2076

DSC_2066

Misteln är på plats även den! 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna